ever pretty dresses dress velvet rochii rochie catifea trena eveniment sarbatori petrecere verde smarald emerald green

✨ Verdele smarald este una dintre culorile care nu trebuie să-ți lipsească pe timp de vreme rece. Toamna și iarna, această culoare prețioasă te pune în evidență mai mult ca niciodată.

✨ Rochiile verde smarald catifelate mi se par cele mai frumoase pentru lunile acestea. Începe countdownul pentru sărbătorile de iarnă și cred că acum e momentul să începem să ne pregătim straiele pentru ce are să vină. 💚🥳🎉🎊

✨ Fie că petreceți acasă sau într-un cadru restrâns cu prietenii dragi e important ca acum, dar și de sărbători, să fiți la fel de plini de viață prin ținutele pe care le aveți: toamna nu e motiv să ne sperie!

✨ Eu am găsit o rochie superbă la Ever Pretty. Este un site cu rochii potrivite pentru toate ocaziile de unde am mai multe rochii de care sunt foarte mulțumită. Abia aștept să o port în acest an – cel mai probabil de sărbătorile de iarnă sau Revelion.

👉🏻 Am și o reducere pentru voi: 💥 DISCOUNT Ever Pretty 25% off orders over $50 💥 Use code: blogger25

Women’s Stylish Bodycon High-Low Velvet Party Dress EP00472DG04 

✨ Rochia verde smarald e țesută cu pete aurii strălucitoare iar modelul interesant al rochiei (în față scurtă, la spate lungă cu o mini trenă) o face să fie probabil cea mai frumoasă rochie pe care eu o dețin. Un pic de magie nu îi strică niciunei femei. 😍

Ce rochie să porți de sărbători:

  • rochie din catifea sau din imitație;
  • rochie într-o culoare festivă: verde smarald, albastru închis, indigo, roșu sau vișiniu;
  • rochie cu aplicații sau detalii strălucitoare aurii, argintii sau altă nuanță magică;
  • rochie cu un model deosebit care să îți pună corpul în evidență. Spre exemplu, o rochie mulată cu o mică trenă, rochie cu pliuri, rochie cu un decolteu deosebit, rochie cu spatele gol etc.

Rochii deosebite pe EverPretty

Am mai multe rochii de pe EverPretty și pot spune că sunt foarte frumoase, deosebite, feminine. Sunt realizate bine, au materiale de calitate, se așează frumos. De obicei numerele lor pornesc de la 36 și urcă mult, deci puteți găsi și plus sizes. Eu sunt foarte micuță așa că uneori am nevoie de ajustări mai serioase la aceste rochii. Din fericire acest model al rochii verde smarald cred că mă avantajează chiar și așa nu va fi nevoie să fac modificări.

Tu îți pregătești din timp ținutele pentru sărbătorile de iarnă? Îți plac rochiile cu un iz de magie? 🤗✨ Eu simt că verdele smarald, movul intens sau albastrul ca cerul nopții sunt cele mai magice culori de toamnă pentru mine.