outfit de toamna ghete negre marco tozzi guido maria kretschmer pulover roz chenille

Să vină soarele înapoi! 🌞 Ori de câte ori e un soare intens afară profit de câte o plimbare. Zilele cu soare sunt din ce în ce mai rare așa că ori de ori e un pic de soare trebuie să profităm de zilele care vor să ne trasmită energie și să facem plimbări relaxante. 🌞😇

🌞 Soarele ne moleșește uneori, dar ne oferă și sănătate. La fel și natura care încă se menține verde în unele locuri.

Achiziții noi pentru outfituri de toamnă

GHETE NEGRE LA MODĂ

👢 Ghetele mele noi Marco Tozzi by Guido Maria Kretschmer au fost aliate bune pentru o plimbare relaxantă. Marco Tozzi este un brand de calitate care mai mereu m-a încântat.

Mă bucur că se găsesc produse de la acest brand și pe Bonprix unde au foarte multe modele interesante de cizme pentru toamnă și iarnă.

Încălțămintea de calitate merită o investiție deoarece ne va duce la multe plimbări și ne va însoți la diversele sarcini făcute de zi cu zi. Îmi place să aleg încălțăminte comodă, dar și cu elemente chic, la modă.

Aceste ghete mi-au atras atenția deoarece sunt accesorizate într-un mod interesant: au două barete cu un fel de zale și un trifoi cu 4 foi tare drăguț. La interior au puțină blăniță și se simt destul de comode la mers. Șireturile sunt și ele interesante, au un mecanism nițel diferit pentru închidere. Șireturile sunt elastice așa că doar tragi de ele pentru a ajusta cât de fixă e încălțămintea.

NELIPSITUL PULOVER ROZ PUFOS

👚 Puloverul roz lung și pufos din chenille este atât de moale! Chenille este un material care mi se potrivește mult și de aceea am câteva pulovere în acest stil care mă însoțesc toamna și iarna.

Acest model e mai subțire decât celelalte pe care le am așa că merge purtat și-n zilele mai calde. Este un pulover care merge purtat și cu colanți deoarece este destul de lung și pare ca o rochiță. Pe site l-am văzut și într-o nuanță faină vișinie care se va potrivi de minune pentru sărbătorile de iarnă.

Desigur că orice pulovere ați alege pentru zilele reci important este ca acestea să vi se potrivească pe stilul personal și să vă țină de cald. Observați că deseori port roz și roz pal așa că această culoare nu lipsește din garderoba mea indiferent de anotimp. Este o culoare care îmi dă o stare de bine și multă liniște.

Cu fiecare anotimp trecut îmi descopăr și mai bine stilul vestimentar. Îmi place să experimentez, să încerc accesorii și haine noi cu toate că deseori revin la cele favorite. Cu toate acestea, dacă nu încerci nu poți să afli ce ți se potrivește cel mai bine.

Voi ați cumpărat haine și accesorii noi perioada aceasta? 😘💜