nostalgie din copilarie prajitura negresa edulcorem dulce sanatos indulcitor natural

Când te gândești la copilărie ce dulce de casă îți vine în minte? 😘

🌟 Negresa cu bezea este una dintre prăjiturile care-mi vine în minte și îmi aduce o nostalgie a zilelor când nu aveam atâtea griji. Mie îmi amintește de momentele când eram mică iar mătușa mea pregătea această prăjitură delicioasă. De bună ce era, până și papagalii mătușii mele se simțeau atrași și își lăsau urme de gheruțe pe deasupra bezelei. 😂

🌟 Gândul la zilele copilăriei ar trebui să fie readus mai des în casă cu câte o prăjitură care ne făcea atunci fericiți. Copilul din noi încă există și este nevoie să îi oferim din nou momentele minunate pe care copilăria i le-a oferit și se știe bine că dragostea și amintirile plăcute trec prin stomac așa că o prăjitură ca a mamei, bunicii sau mătușii sigur vă va ajuta să retrăiți clipe frumoase din copilărie.

💥 În perioada 1 – 30 noiembrie puteți achiziționa orice produs din gama Edulcorem si Steviorem cu o reducere de 10%, de pe Laboratoarele Remedia folosind codul EDULCOREM10

🌟 Pentru a face un dulce mai sănătos, ne-a ajutat gama de îndulcitori naturali de la Edulcorem. Puteți folosi îndulcitorul care vi se potrivește mai bine în funcție și de regimul pe care îl aveți.

  • Edulcorem Xylitol – Edulcorem Xylitol este un înducitor natural, obținut din coaja de Mesteacăn Finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca îndulcitor, având indice glicemic 7. Gustul este dulce şi răcoritor. Prezintă aproximativ jumătate din caloriile zahărului. Se găseşte în mod natural în fibrele multor fructe, legume, cereale, scoarţa mesteacănului. Nu determină apariţia cariilor.
  • Steviorem Cocos 1:4 – STEVIOREM COCOS este un îndulcitor cu ingrediente 100% naturale, din extract de înaltă puritate din frunze de Stevia/Stevia rebaudiana (rebaudiozida M) și zahăr de cocos. Rebaudiozida M se aseamănă la gust cu zahărul și îndulcește de 300 de ori mai mult decât acesta, dar fără calorii.
    Zahărul de cocos este un produs 100% natural și nerafinat. El se obține prin evaporare din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat până devine un caramel gros, după care este uscat și măcinat până devine o pudră cristalizată. Zahărul de cocos are o aromă apropiată de cea a caramelului și este una dintre cele mai naturale alternative ale zahărului. Are un indice glicemic scăzut și un conținut bogat în vitaminele B1, B2, B3, B6, vitamina C și minerale (potasiu, magneziu, zinc, fier), precum și o mare parte de tipuri de aminoacizi. Îl poți consuma ca îndulcitor în diverse băuturi (cafea, ceai, limonade, lapte), înghețată, budinci, prăjituri. O linguriță STEVIOREM COCOS 1:4 = aprox. 4 lingurițe de zahăr.
  • Edulcorem Eritritol – Edulcorem Eritritol este un îndulcitor natural pe bază de eritritol, poliol natural, fără calorii şi indice glicemic. Puterea de îndulcire este de 70% din cea a zahărului, (7-8 g eritritol este echivalent cu o linguriţă de zahăr). În mod natural se găseşte în anumite fructe şi legume. Produsul se absoarbe repede, cu şanse reduse de a produce balonare sau efecte laxative.
  • Steviorem Eritritol + Xylitol 1:2 – Produsul se absoarbe repede în intestinul subțire, astfel încât alimentele conținând eritritol au șanse reduse de a produce balonare și efecte laxative. Se utilizează la prepararea dulciurilor și îndulcirea băuturilor calde (ceai, cafea) sau reci (limonade, citronade etc.).

Ție ce prăjituri din copilărie îți stârnesc amintiri plăcute? 😘😘

nostalgie din copilarie prajitura negresa edulcorem dulce sanatos indulcitor natural