nostalgii din copilarie clatite indulcite natural edulcorem indulcitor cocos

💖 Continuăm în această săptămână cu ceva dulce și… nostalgic! Dulciurile și aromele copilăriei mereu ne aduc aminte de vremurile de demult… Nimic nu ne poate oferi aceeași senzație deosebită.

Clătitele copilăriei îndulcite natural

Clătitele sunt doar unul dintre deliciile care îmi aduc aminte de vremurile trecute. Probabil că acum e la ordinea zilei acest dulce de casă pe care îl poți pregăti în multe moduri. Perioada aceasta alternăm între creația culinară și pictura pe pânză:

🌟 pictură în farfurie: de această dată am adaptat clătitele clasice la rețete moderne: le-am îndulcit cu ajutoarele de la Edulcoremîndulcitori naturali potriviți pentru o viață mai sănătoasă.

🌟 pictură pe pânză : se vede că talentul circulă în familie. Mama și-a reintrat în pasiunea pentru pictat și a creat multe picturi cu mandale. Pictura face pare din copilăria mea și este o mare pasiune și pentru mine. Trebuie să reînvii și eu această pasiune relaxantă de care sunt încă strâns legată.

💥 În perioada 1 – 30 noiembrie puteți achiziționa orice produs din gama Edulcorem si Steviorem cu o reducere de 10%, de pe Laboratoarele Remedia , folosind codul EDULCOREM10

nostalgii din copilarie clatite indulcite natural edulcorem indulcitor cocos

Inspirația pentru dulciuri este mereu mama

Mama mea mereu mă inspiră când vine vorba de bucătărit. Îi place să inventeze rețete, să facă ceva diferit și interesant. Îi plac și abordările moderne așa că mereu descopăr dulciuri inedite în bucătăria noastră.

Cu ajutorul îndulcitorului Steviorem Cocos 1:4 am pregătit și clătitele din această tură. Au ieșit foarte bune și vă sugerez să le serviți chiar cu umpluturile de pe site-ul Laboratoarele Remedia.

Fie că e vorba de Greentella sau un gem delicios de la Sweeteria, sigur puteți face niște clătite cu ingrediente mult mai sănătoase! Un consum mai redus de zahăr ne ajută să avem un organism mai sănătos, să ne simțim mai energici, chiar dacă nu avem probleme grave de sănătate.

Sunt multe dulciuri ale copilăriei care îmi vin în minte. Cozonacii delicioși, negresa cu bezea, gogoșile de casă sunt doar câteva din cele care-mi stârnesc amintiri. Cu toate că eu consum dulce în cantități mai reduse de când mă știu, și eu sunt la fel de pofticioasă atunci când mă apucă poftele.

Pe tine ce dulciuri de casă te fac nostalgic? 😘

nostalgii din copilarie clatite indulcite natural edulcorem indulcitor cocos nostalgii din copilarie clatite indulcite natural edulcorem indulcitor cocos