Vom avea zăpadă sau nu de Crăciun, important este să decorăm casa cât mai frumos pentru un vibe plăcut. 🎄 Lenjeriile de pat minunate de la Lenjerii Deosebite au modele extrem de frumoase și mereu îmi aleg modelele din bumbac 100% de la ei.

✨ Atmosfera tristă din casă poate fi imediat înveselită cu un decor pentru toamnă și iarnă. O lenjerie de pat frumoasă cu animăluțele pădurii și cu clinchet de clopoței mă va duce încet încet spre sărbătorile de iarnă. 🤗

Lenjeria de pat pentru sărbători cu animăluțe de poveste

Lenjeria de pat SANTA DREAM este superbă și oferă feeria potrivită pentru un somn liniștit. Tonurile de bleu combinate cu nuanțele calde din natură te ajută să te simți ca într-o pădurice, rătăcind cu animalele sălbatice printre copacii pline de conuri, cu zăpada scârțâind sub picioare.

Nuanțele acestei lenjerii mi se par așa relaxante și cred că acest model e ideal pentru toamnă și mai apoi pentru iarna lungă. Clopoțeii și crenguțele de brad desenați pe perne și pe cearșaful pilotei fac o casă bună cu cerbii, veverițele și căsuțele de poveste.

Lenjeria de pat veselă cu pinguini de Crăciun

🌟 Lenjeria de pat MELD e atât de simpatică și-mi oferă deja o stare de bine pentru luna noiembrie și decembrie când ar trebui să avem o stare de bine, căldură în suflete și-n cămine. Pinguinii desenați pe lenjerie sunt adorabili! Cred că această lenjerie e potrivită pentru oricine iar pentru cupluri e și mai drăguță.

Ca model pot spune că este mai simplă, dar prin desenele colorate are impactul dorit: un dormitor mai vesel și drăgălaș. Mie îmi plac ambele lenjerii de pat și le pun la “colecție” alături de celelalte pe care le am tot de pe acest site.

Calitatea lenjeriilor de pat din bumbac de la Lenjerii Deosebite este top! Îmi place că sunt lenjerii care își păstrează culorile ani la rând, bumbacul este de calitate, se simte plăcut la atingere și somnul este mai liniștit. Ca să fie totul perfect, mi-ar plăcea ca lenjeriile să fie călcate la dungă, dar nu mă ține energia să mă apuc de călcat lenjerii. Am încercat de câteva ori, dar cred că trebuie să am o stație de călcat mai bună. 😂😂

🐧 Vă recomand să vă pregătiți din timp casa cu teme festive pentru a prelungi un pic sărbătorile viitoare de iarnă care mereu fug atât de repede.

💥 Colecțiile festive noi de la Lenjerii Deosebite le găsiți pe site în secțiunea “Magia Crăciunului” alături de fețe de pernă minunate și de ce nu și fețe de masă decorate frumos pentru zilele festive.

Tu cum îți înveselești căminul? Decorezi din timp pentru sărbători? 😘 La mine este o combinație de toamnă-iarnă. Fac tranziția ușor ușor.