Toamna aceasta a fost blândă cu noi, dar zilele din ce în ce mai reci se apropie, la fel și iarna și perioada sărbătorilor. Pentru a schimba atmosfera de acasă și a mă pregăti, am comandat de curând niște rame și afișe noi de pe site-ul Poster Store de unde am multe rame și postere de calitate luate de-a lungul vremii.

Postere în ton cu iarna

Fiind iubitoare a ramelor albe din lemn de pe acest site, mi-am mai luat câteva, dar cel mai mult am insistat pe categoria de postere deoarece am găsit foarte multe modele care mi-au atras atenția. Desigur că am ales mai multe afișe care s-ar potrivi cu ideea de iarnă, sărbători și zile mai reci.

În categoria de Postere Natură puteți găsi multe modele de astfel de postere care să vi se potrivească. Încercați și alte categorii, vă puteți uita și la Noutăți deoarece acum au oferte multe de Black Friday și postere noi în fiecare marți, multe cu tematică drăguță pentru sărbători.

💖 Cu ocazia de Black Friday, vă anunț că am pentru voi și un COD de REDUCERE*: secretelesimonei55

* Oferă 55% reducere la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection).
* Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Valabil din 26 noiembrie până în 30 noiembrie.

🌸 Ce postere în ton cu iarna să alegeți?

Pe site-ul Poster Store găsești afișe noi în fiecare marți  așa că sigur veți găsi ceva frumos cu bugetul pe care îl aveți. Posterele sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate produsă în mod sustenabil iar ramele sunt de mai multe feluri (suport pentru postere, lemn alb, lemn de nuc, lemn negru, rame argintii, rame arămii etc.). Îmi place că posterele noi care apar au o tematică de culori care se potrivește așa că e ușor să alegeți mai multe modele care vor arăta frumos pe perete.

Probabil că sunteți indeciși de modelele de postere pe care le puteți alege pentru iarnă. În cazul meu am ales o combinație de afișe, tematica la care m-am gândit eu fiind Harry Potter. Vă recomand mai jos ce combinații puteți face:

  • postere cu iarna: alegeți afișele cu ilustrații ce țin de iarnă. Alegeți animale sau păsări tematice (bufnițe, cerbi, reni) și peisaje sau căsuțe decorate cu zăpada. Zăpada este esențială!
  • postere tematice pentru Crăciun: pentru a decora casa pentru sărbători vă recomand imagini cu animalele pădurii, brazi, căni cu ciocolată caldă, conuri, zăpadă, combinații de culori festive – roșu, verde, auriu.
  • postere Harry Potter: pentru mine seria Harry Potter mă duce mereu cu gândul la iarnă și la sărbători. De aceea am încercat să găsesc pe site o serie de afișe care au această tematică: bufnița, castelul Hogwarts la interior, căsuțe acoperite cu zăpadă ca în Hogsmeade, un cărucior cu cufere pregătite pentru mersul la școala Hogwarts, Salcia Bătăușă, un viaduct pe unde trece trenul Hogwarts (am deja un poster cu trenul, e tot de pe site), un poster cu mesaj magic: “Don’t Hide Your Magic”.

Sunt mult idei pe care le puteți pune în practică pentru a vă decora căminul. Cred că e important să decorăm casa în ton cu anotimpul în care ne aflăm. Ne facem de lucru și reușim să creăm un ambient cât mai plăcut.

Ce modele de afișe ai alege pentru iarnă, sărbători? Îți plac propunerile mele? 😘

poster store black friday unboxing postere afise rame harry potter iarna craciun poster store black friday unboxing postere afise rame harry potter iarna craciun poster store black friday unboxing postere afise rame harry potter iarna craciun