lenjerii deosebite cum alegi paturi elegante patura pufoasa gri inchis doua persoane toamna iarna

✨ Săptămâna nouă a venit la mine cu ploaie și întuneric. Nu doar schimbarea de oră simt că mă dă peste cap, dar și vremea nehotărâtă: când plouă, când e foarte cald și mult soare. 🤷‍♀️ Mă bucur mult când sunt zile cu soare mai ales dacă e cald. O plimbare la aer curat e binevenită, dar ce se întâmplă când vremea nu ține cu mine?

✨ În această toamnă și eu mă simt la fel de nehotărâtă așa că uneori îmi iau pauze pentru seriale și citit. Pe Netflix mă găsiți cel mai des (acum la Peaky Blinders) sau cu seria Tronul de Cleștar în brațe în timp ce mă cocoloșesc sub o pătură călduroasă și frumoasă de la Lenjerii Deosebite.

✨ Zilele acestea ne retragem destul de mult în culcușul nostru așa că este momentul oportun să ne facem căminul mai călduros și frumos. Păturile mereu sunt prietenele mele bune toamna, iarna și primăvara. 🎀 Iar gri este o culoare care mă liniștește și cred că se potrivește fain pentru multe locuințe.

Cum alegi o pătură elegantă pentru zilele reci?

Păturile ne oferă confortul de care avem nevoie în zilele reci. Ne învelim cu ele sau le punem pe pat pentru a ne ține de cald. O pătură chiar dacă e elegantă trebuie aleasă și pentru a fi multifuncțională. Alege și tu pături și pleduri potrivite gusturilor și casei tale.

  • culoarea: alege o culoare care să avantajeze camera în care folosești pătura. Pentru o cameră în culori monotone, poți alege o culoare mai vioaie. Pentru camerele încărcate și deja colorate, alege o pătură gri sau într-o nuanță pastel precum e roz sau verde mentă, două culori la modă.
  • dimensiunea: ține cont de dimensiunea păturii. Recomand să alegi pături mai mari. Sunt mai maleabile: le poți folosi singur, dar și împreună cu cineva drag. De asemenea poți folosi pătura și pe patul din dormitor, pe un fotoliu sau poate pe canapea. Dacă pătura e prea mică poate să nu fie de ajutor. Cu toate acestea ține cont de utilitatea păturii și mai apoi poți decide ce mărime să iei.
  • modelul: o pătură capătă eleganță dacă are un model ieșit în relief. Pătura elegantă cu model embossed este potrivită pentru un dormitor, dar și pentru o sufragerie. Este un model care nu se demodează și care oferă încăperii un aspect mai luxuriant.

Să nu uiți să îți faci stocul de pături! Poate că acum mai sunt zile calde pe ici colo, dar în zilele reci o să ai nevoie de un prieten călduros pentru casa ta. Noi folosim pături aproape tot anul așa că sunt o investiție bună.

Tu câte pături ai acasă? Te cuibărești sub pătură în zilele reci? 😊