Evenimentele importante din viață noastră merită sărbătorite cu drag și cu o ținută pe măsură. Dacă aveți evenimente în curând sau la începutul viitorului an, fie că este vorba de o nuntă sau de petrecerea de Crăciun, cu mare drag vă recomand rochiile cu modele superbe de pe Ever Pretty.

În ziua de azi și în contextul prin care trece țara nu ar trebui să fim mereu sobri, ci ar trebui să ne bucurăm de viață și să ne îmbrăcăm hainele cele mai frumoase ori de câte ori avem ocazia. Nu trebuie să avem musai un eveniment special pentru a purta o rochie frumoasă.

O rochie poate fi purtată cu multe ocazii:

  • la un eveniment special, de tip botez, nuntă;
  • la un eveniment de reuniune a bloggerilor, de prezentare a unui produs, la o lansare etc.
  • la un eveniment cultural unde poți merge împreună cu o persoană, nu e nevoie de grupuri mari;
  • de sărbători sau de Revelion;
  • la o cină romantică într-un local sau acasă împreună cu jumătatea ta care sigur te va admira;
  • la o vizită specială pentru familia ta dragă;
  • la o aniversare sau sărbătorirea unui eveniment important cu persoana/persoanele dragi.

👉🏻 Am și o reducere pentru voi: 💥 DISCOUNT Ever Pretty 25% off orders over $50 💥 Use code: blogger25

Long Empire Waist Evening Dress with Short Flutter Sleeves EP09890TE04

O rochie frumoasă pe care am găsit-o pe site este acest model lung, care se așează în valuri asemănătoare mării. Este o rochie în nuanța teal o nuanță destul de populară pentru evenimente. E o culoare foarte frumoasă pe care mi-o doream în garderobă și cred că mi se potrivește.

Rochia poate fi ajustată la lungime sau în alte zone dacă e nevoie. Desigur că aveți nevoie de ajutorul unui croitor pentru a face fiecare piesă vestimentară perfectă pentru corpul vostru.

Îmi place că rochiile de pe Ever Pretty sunt foarte frumoase, de calitate și cu modele variate. Această rochie are un model cu pliuri în zona bustului. Este un model foarte frumos. Decolteul în V este prezent atât în față cât și în spate. Rochia se vede foarte frumos și la spate și cred că pune mai mult accent pe feminitatea unei persoane.

În talie este o bandă semilată dintr-un material satinat lucios tare plăcut la atingere (asemănător cu cel folosit pentru panglici). Această bandă delimitează un pic talia și cred că e foarte bine amplasată.

Sub bandă rochia se continuă până la pământ în valuri subtile. Foarte interesante sunt și mânecile rochiei care par ca niște aripioare. Tot aspectul rochiei este unul simplu, dar de efect pentru o persoană care vrea să pună accent pe simplitate, feminitate și tinerețe.

Sunt curioasă dacă și voi vedeți povești în rochiile pe care le purtați. Mi-ar plăcea să facem fiecare obiect vestimentar o parte din noi și să îi insuflăm mai multă viață. 😘

Cum ți se pare acest model de rochie de pe Ever Pretty? Este pe placul tău? 😊