Anotimpurile reci îmi plac pentru că pot purta haine pufoase și ghetuțele preferate. 💜 Cel mai confortabil mă simt încălțată cu ghete, cizme, ugguri sau adidași, față de șlapii sau sandalele de vară. 😂

Scapă de încălțămintea veche

✨ Am început să am o colecție de ghete pentru fiecare ocazie (motiv de fericire), dar am decis în acest an să mă înnoiesc cu o pereche de ghete negre de la Moxo și să scap de o pereche mai veche tot pe negru. Cred că e bine să încercăm din când în când să scăpăm de ceva vechi care nu ne mai reprezintă și să luăm încălțăminte nouă.

✨ Motivul pentru care am decis să renunț la ghetele vechi? Erau incomode și chiar dacă erau micuțe erau destul de grele.

Alege ghete damă comode și în ton cu personalitatea ta

Cu fiecare an am observat că apar foarte multe trenduri în materie de încălțăminte. Există multe modele de ghete interesante așa că ai de unde alege! Problema mare este ce anume să alegi?? Care sunt cele mai frumoase ghete? Care sunt cele mai comode? Care sunt cele mai călduroase?

Pentru a alege ghetele care te reprezintă, poți vedea ce încălțăminte din colecția ta nu te mai reprezintă. Analizează trendurile curente și vezi dacă te regăsești în ele. Îți recomand să investești bani într-o pereche de ghete damă care sunt versatile, potrivite atât pentru purtarea la blugi cât și la rochii sau fuste.

Comoditatea oferită de ghete e importantă. Eu sunt foarte mulțumită de încălțămintea de pe site-ul Moxo de unde mai am și alte modele de ghete sau cizme pentru femei. Eu nu mă simt bine când încălțămintea e incomodă. De aceea sunt foarte încântată să apelez la Moxo pentru acest capitol.

Cum alegi ghete comode de damă?

  • verifică încălțămintea să nu te bată în diverse zone: la degetul mare sau cel mic, în zona călcâiului, în zona gleznei;
  • alege un număr mai mare pentru anotimpurile reci ca să poți purta o șosetă groasă;
  • talpă comodă: mergi puțin prin casă cu noile ghete pentru a vedea dacă talpa e comodă și dacă are o amortizare;
  • greutatea: alege ca încălțămintea să nu fie prea grea. Acum moda ghetelor și cizmelor grele e încă la putere. Alege încălțăminte cât mai ușoară sau cu o greutate medie. Dacă e prea grea s-ar putea să îți soliciți prea mult picioarele și organismul.

Ghetele de damă Verona Black sunt preferatele mele în acest moment. Sunt foarte ușoare în ciuda tălpii care are câțiva centimetri înălțime. Talpa nu alunecă și îmi place că par mai înaltă când port aceste ghete.

Acest model este catifelat la exterior, dar găsiți și ghete damă din imitație de piele ecologiă. Mi se par foarte frumoase ambele, sunt feminine și elegante.

Blănița de la interior este îndeajuns de călduroasă pentru zilele reci. Trebuie să ții cont și de acest aspect când cumperi încălțăminte damă pentru toamnă și iarnă. Nu e nevoie musai de un strat gros de blană mai ales dacă porți și o șosetă călduroasă. Important e să regăsim blana pe interiorul ghetelor.

Tu ce ghete pentru toamnă preferi? Ai cumpărat încălțăminte pentru sezonul rece? 😘

cele mai comode si calduroase ghete negre usoare blana pentru toamna moxo

cele mai comode si calduroase ghete negre usoare blana pentru toamna moxo