Curățenia în casă e foarte importantă pentru mine și familia mea. 💦 La fel de importantă trebuie să fie și grija pentru natură! 🍃🌱🌿 Nouă ne place să facem curățenie aproape zilnic (dacă s-ar putea, dar nu ne țin șalele!). Cel mai intens curățăm casa în weekend sau în altă zi care este mai liberă. Fiecare cameră în parte are nevoie de atenție specială și de produse care să își facă bine treaba, să fie blânde cu locuința, organismul nostru, dar și cu planeta!

🌿 Gama de produse de curățenie ProNature este alegerea ideală pentru a face curățenie în timp ce ai grijă și de planetă.

Cu accentul pus pe ingrediente naturale și ambalaje obținute din materiale reciclate și reciclabile, aceste produse sunt o nevoie în orice casă.

✔ Pentru igiena la baie am început să folosesc:

🌿 Bref ProNature Gel – parfum plăcut proaspăt natural. 75% ambalaj din plastic reciclat. 90% ingrediente active obținute din surse naturale. Certificare EU Eco Label.

🌿 Bref wc ProNature – formulă sustenabilă. 100% ambalaj din plastic reciclat. 100% coșuleț realizat din plastic reciclat.

✔ Pentru geamuri și alte suprafețe folosesc:

🌿 Clin ProNature – recipient din plastic 100% reciclat. 94% formulă pe bază de ingrediente provenite din surse naturale. 91% mai puțin plastic pentru rezerve (în comparație cu Clin Pulverizator). Certificare EU Eco Label.
Mi se pare tare faină această soluție pentru curățarea geamurilor. Își face bine treaba. De apreciat este faptul că poți cumpăra o rezervă pentru a-ți reumple pulverizatorul. Mai puțin plastic implicat în crearea unei rezerve înseamnă o Planetă mai fericită!

✔ Pentru spălarea vaselor folosesc:

🌿 Pur ProNature – foloseam și alte produse Pure așa că mă bucur că există și această variantă. O să apelez mai des la ea deoarece are un recipient din plastic 100% reciclat. 95.5% ingrediente obținute din surse naturale. Formula este eficientă pentru îndepărtarea grăsimii. Certificat EU Eco Label.

💥🌱 Sustenabilitatea este un proces larg și greu de înțeles pentru cei care nu se interesează. Nu trebuie să ne fie rușine dacă nu suntem la curent cu toate detaliile pentru ajutarea planetei, din păcate în țara noastră încă nu este o luptă generală la acest capitol. Cu toate acestea putem face pași mici spre un viitor mai bun – fiecare cât de mulți poate.

Tu știai de gama ProNature pentru protejarea Planetei? Ce părere ai despre grija pentru Planeta noastră? 🤗