Mi-a sosit de curând comanda nouă plasată pe site-ul FEMME LUXE. Urmăream aici de ceva timp câteva lucruri interesante, printre ele numărându-se un trening mov foarte frumos pe care l-am găsit în secțiunea loungewear! L-am luat în mărimea 6 și îmi vine foarte bine, eu purtând de obicei 32-34.

💜 Lilac Cropped Long Sleeve Sweatshirt High Waisted Skinny Joggers Fleece Loungewear Set – Reagan

Am început săptămâna în forță, cu multă treabă la birou, dar mă bucur că am și un outfit comod. 😍 În unele zile îmi place să mă îmbrac și în casă ca atunci când aș merge afară. Îmi dă mai multă putere de concentrare și motivație și chiar mă face pregătită pentru ieșiri urgente, errands random.

Cu toate acestea, un trening comod mi se pare o alegere așa faină pentru zilele acestea care au redevenit reci. Treningul lila Reagan este vătuit și ține de cald. Este un set din 2 piese cu model la modă (hanoracul se poate lega strâns în talie) și care îmi oferă lejeritatea de care am nevoie în zilele când nu am chef de blugi. 😊 Șii….să nu mai zic de faptul că este mov, o culoare care îmi place mult!

Tu ești fan treninguri comode? Le porți des? 😘

Sacourile lungi… din nou!

La începutul lunii vă vorbisem un pic despre trendul cu sacouri mai lungi. Am zis să vă mai arăt două modele care mi-au atras atenția. Mi se par foarte frumoase, în special cel pe negru care e o combinație între un sacou și o geacă foarte subțire.

💜 Black PU Faux Leather Long Sleeve Button Pocket Detail Blazer – Nell

Nu am avut niciodată un sacou, blazer din imitație din piele. Mi se pare foarte frumos acest model pe negru. Cu o rochie se vede tare bine, dar sigur o să găsesc și o combinație faină cu blugi și un top simplu.

Îmi place că acest sacou e foarte plăcut la atingere. Materialul e plăcut și de calitate. Blazerul e accesorizat cu 2 buzunare false (din păcate) și cu 2 seturi de nasturi. Cei 4 nasturi sunt funcționali și îmi place că sunt 2 seturi. Evidențiază mai bine talia. Se vede foarte frumos sacoul acesta și îmi place mult. L-am ales în cea mai mică mărime și chiar e mai mulat decât mă așteptam, ceea ce este super!

💜 Pastel Blue Oversized Long Sleeve Button Up Blazer – Petra

Cel de-al doilea blazer ales este unul lălâi, mai lung față de primul. Este în cea mai mică mărime, 6, dar cu toate acestea îi vine chiar și mamei mele care este un M. Va ajunge la ea deoarece îi mai luasem unul la fel pe roz și i-a plăcut mult. Dacă o să am nevoie de el cu siguranță mi-l va împrumuta.

Cu toate că este oversized, dacă știi cum să porți sacoul acesta cred că este ok și pentru persoanele micuțe și slăbuțe ca mine. Nuanța sacoului este un bleo mai murdar, nu un bleo aprins după cum mă așteptam. Materialul e subțirel, ca un inișor și se simte un pic rigid pe piele. E un sacou frumos și o nuanță tare populară. Mie îmi place la nebunie acest baby blue! Mai sunt și alte modele interesante de blazers pe site. Eu încerc să îmi creez o mică colecție cu nuanțe basic, dar și cu nuanțele mele preferate.

Cam așa și cu shoppingul la final de lună octombrie. Eu zic că închei într-o notă bună cu piese vestimentare pe care le-am nimerit bine. Sunt foarte mulțumită de trening și mă bucur că mărimea s-a potrivit. Sper să-mi iau și alte culori pe viitor. Am unul asemănător pe negru și este și el fain.

Voi ați făcut cumpărături în această toamnă? Ați cumpărat haine pentru sezonul rece, pentru cel cald sau ambele? 😘