Toamna este unul dintre anotimpurile mele preferate când vine vorba de îmbrăcăminte. Este anotimpul când pot experimenta cu straturi de haine, când pot face combinații diverse și când pot purta haine mai pufoase și ghetuțe!

De curând mi-a sosit o comandă nouă de pe site-ul FEMME LUXE și m-am bucurat că am nimerit niște piese interesante așa că le-am pus la treabă. Mi-am ales 4 piese vestimentare, dintre care 1 dintre ele este prea mare. O să vă zic mai multe despre acest lucru mai apoi.

White Pleated Long Sleeve Shirt Mini Dress – Kelby

Pe vremurile copilăriei și ale școlii am tot purtat cămăși albe. Atât de des încât pot spune că am ajuns să mă satur de ele. O lungă perioadă de timp nu am mai avut cămăși albe. Mi se păreau (multe dintre ele) prea bățoase și greu de întreținut.

M-am bucurat să redescopăr o dorință de a purta cămăși albe acum că există mai multe modele pe piață. Această cămașă lungă stil rochiță este versatilă și cred că este un basic pentru fiecare femeie. Mi-ar fi plăcut și dacă era mai largă, dar acest model e mai potrivit pentru mine deoarece accentuează talia.

Cămașa poate fi purtată pe sub pulovere, dar și lăsată la vedere. Pentru zilele mai calde o poți purta ca pe o rochie lucru ce e tare cool. Îmi place că are mulți nasturi și te poți juca și cu acest lucru: poți lăsa nasturii de jos descheiați după cum îți place mai mult.

Hot Pink Oversized Long Sleeve Button Up Blazer – Petra

✅ Sacourile… un mare must pentru orice garderobă. Varietatea de sacouri din ziua de azi ne permite să fim inventive cu outfiturile noastre.

🌟 Alege modelul în funcție de vibeul pe care vrei să-l creezi: elegant, feminin, sexy, serios, jucăuș etc.

🌟 Acum se poartă sacourile lungi și oversized. Eu sunt micuță de înălțime și slăbuță așa că îmi e nițel mai greu să mă obișnuiesc cu unele.

🌟 Sacoul fuchsia are o nuanță mai potolită față de cum apare în poze, dar tot este un roz aprins! Materialul sacoului este asemănător cu inul. Acest sacou este larg așa că cea mai mică mărime, 6 (34) i s-a potrivit chiar și mamei mele. Cred că la ea va rămâne sacoul, i-a plăcut mult. Poate mi-l iau iar pe viitor. Mi se pare fain pentru ținutele mulate (rochii scurte, pantaloni lungi mulați, blugi scurți etc.).

Cream Oversized Long Sleeve Lapel Button Detail Blazer – Bodhi

🌟 Am ales să potrivesc sacourile lungi cu o rochie scurtă tot de la acest brand – tare mulțumită de ea. Am obținut un look mai elegant și unul mai fun! Cu rochii lungi simt că aceste sacouri nu se potrivesc: taie mult din înălțimea mea. Poate voi descoperi și alte combinații…

🌟 Sacoul alb mi se pare mai pe stilul meu deoarece este realizat dintr-un material moale așa cum îmi place mie. Acest sacou e mai elegant și este tot așa mai lung. E o provocare să includ sacouri lungi în ținutele mele.

❓ Voi purtați sacouri? Vă plac aceste blazers? Cum combinați sacourile lungi și oversized? Orice idee e binevenită. 😍

Black High Waisted Front Split Tailored Trousers – Lottie

Ca ultimă achiziție, mai nereușită, este o pereche de pantaloni negri. Acești pantaloni au un material bun, dar din păcate îmi sunt mari. Mărimea 6 (34) îmi pare destul de mare pentru acești pantaloni. În zona taliei, șoldurilor, fundului sunt prea mari croiți și de aceea eu nu am nicio șansă cu ei.

Sunt și destul de lungi, dar acesta nu e un impediment în ziua de azi deoarece așa se poartă mulți pantaloni. Pe fiecare crac, în față, au și o tăietură. Sunt pantaloni care se poartă cu tocuri, platforme sau adidași chunky. O să mă mai uit la categoria de trousers mai atent pe viitor.

Cum vi se par aceste piese vestimentare? Voi ați mai comandat online haine perioada aceasta? 😘