atmosfera hygge acasa cu lumanari parfumate yankee candle notino

Toamna este un anotimp tare frumos atunci când reușim să vedem aspectele pozitive. Zilele reci și mai lungi nu sunt musai cele mai prietenoase, fapt pentru care, deseori, ne orientăm spre ore multe petrecute în interiorul căminului nostru.

Pentru a oferi casei o atmosferă hygge, o atmosferă caldă și liniștită, poți folosi lumânări parfumate pentru a avea parte de un cămin cât mai atractiv în zilele tomnatice reci. Lumina caldă a lumânărilor îți oferă o stare de bine și chiar te va îndemna să faci cu mare drag orice activitate casnică sau dedicată relaxării.

atmosfera hygge acasa cu lumanari parfumate yankee candle notino

Cum alegi o lumânare parfumată?

Alegerea lumânărilor parfumate poate fi destul de dificilă deoarece există foarte multe modele interesante. Branduri variate, mirosuri diferite, forme deosebite… Oare ce să alegi?

  • alege un brand cunoscut: orientează-te spre branduri cunoscute precum Yankee Candle. Lumânăriile Yankee Candle au foarte multe variante din care să alegi și sunt potrivite pentru orice gust. Lumânările lor au arome intense așa că le vei putea folosi pe o perioada lungă de timp, zi de zi, câte un pic.
  • alege aroma preferată: desigur că trebuie să te orientezi spre mirosurile care ți se potrivesc. Personal prefer tonurile marine, de curat, cele masculine… Cel mai des fug de arome dulci deoarece nu mi se potrivesc oricât de mult mă atrag pe moment.
  • alege cantitatea potrivită: în funcție de dimensiunea casei tale și de cât de des consideri că ai folosi lumânarea, poți stabili și cantitatea pentru lumânarea dorită. Chiar dacă prețul crește cu cantitatea, o lumânare mare te va ține foarte mult timp!
  • prețul contează: da, uneori prețul chiar contează. O lumânare parfumată mai scumpă poate fi creată din ingrediente care nu sunt toxice pentru organism (e bine să verificați) așa că prețul mai mare se justifică. De asemenea e bine să luăm lumânări mai scumpe dacă ne interesează ca ele să parfumeze casa. Aromele lumânărilor precum sunt cele de la Yankee Candle sunt destul de intense și parfumează casa destul de repede. Contează mult care sunt preferințele tale. Eu sunt genul care prefer arome medii și nu ard lumânările pentru o perioadă lungă de timp.

La final, îți recomand să ai alături de lumânările mari și variante mai mici. E bine să ai minim 2 tipuri de arome în casă pentru că astfel poți crea un ambient diferit în funcție de preferințele de moment. Pentru o atmosferă HYGGE, la fel de mult ajută și alte alegeri parfumate: o lampă aromaterapie, un difuzor aromaterapie sau un suport pentru lumânare.

Tu ești iubitor al lumânărilor parfumate? Cum creezi o atmosferă HYGGE acasă la tine? 😍

atmosfera hygge acasa cu lumanari parfumate yankee candle notino atmosfera hygge acasa cu lumanari parfumate yankee candle notino atmosfera hygge acasa cu lumanari parfumate yankee candle notino