Toamna e minunată dacă știm unde să privim. 😇🍂🍁 Acum e vremea să purtăm haine călduroase, outfituri în straturi și cizme comode care țin și la ploaie și la frig.

🍁👢 La putere acum e moda cizmelor înalte cu talpă groasă, în nuanțe deschise precum e crem. Aceste cizme de ploaie stil pescar sunt foarte populare și mi se par interesante.

👢🍁 Modelul de cizme Karry de pe iArena sunt comode. Eu încerc să-mi iau cizmele de toamnă-iarnă într-un număr mai mare (36) pentru a purta șosete groase. Așa am procedat și acum și bine am făcut.

🍂👢 Perechea de cizme Karry e destul de bună pentru zilele ploioase deoarece au o talpă groasă care nu alunecă și prin care nu pătrunde apa. Pentru a te încălța mai ușor mai ales dacă ai picioarele umflate sau mai groase, aceste cizme au în părți niște zone elastice care sunt foarte utile și inteligente. De asemenea, aceste zone elastice te ajută să porți cizmele și cu blugi.

🍁🍂 Mi se par niște cizme versatile și de durată. Nu le văd demodându-se, de aceea cred că am făcut o alegere bună. 💖

Cum alegi cizme pentru toamnă?

În fiecare anotimp apare câte un trend nou când vine vorba de încălțăminte. Mie îmi place să fiu și la modă, dar într-un mod personal. Încerc să achiziționez produsele care mă reprezintă și care ar putea fi purtat și la anul și la celălalt.

În acest an circulă moda cizmelor înalte, cu talpă groasă sau cu platformă. Modelul acela de cizme lungi care seamănă cu cizmele de pescar sau alte modele asemănătoare.

Ce criterii trebuie să aibă cizmele pentru toamnă?

  • să fie comode – cel mai important criteriu pentru orice tip de încălțăminte este comoditatea. Dacă o pereche de cizme nu e comodă, o vei purta foarte rar și doar va ocupa spațiu în casă.
  • să aibă talpa groasă – cizmele care au o talpă groasă sunt mai potrivite pentru zilele reci și ploioase. Țin frigul și umezeala la distanță de picioarele tale.
  • să aibă și platformă – dacă vrei să fii mai înaltă, alege o pereche de cizme lungi care au și platformă. Aceste cizme pot fi purtate și cu blugi și cu fuste sau rochii tomnatice.
  • să fie înalte, până sub genunchi sau peste – o pereche de cizme înalte nu doar că arată cool, dar sunt potrivite pentru diverse outfituri. Îți țin și de cald în zilele reci. Fiind așa lungi, poți purta șosete lungi și groase pe sub ele așa că vei avea parte de un look călduros, dar și aspectuos.
  • să fie un număr mai mare – acest criteriu depinde de la model la model, dar cizmele pentru toamnă sau iarnă ar trebui să fie cumpărate într-un număr mai mare. În acest mod le poți purta cu șosete și dresuri groase și te vei bucura de confort.

Fiecare femeie ar trebui să aibă în colecția ei de încălțăminte cel puțin o pereche de cizme. Nuanțele nude se poartă foarte mult și cred că cizmele nude reprezintă o investiție bună și pentru viitor. Nu cred că se vor demoda niciodată.

Tu ai cizme lungi în acest stil? Îți place această moda cu cizme lungi și talpă groasă sau preferi alt model pentru toamnă? 😘