life care vitamin box seruri vitamina c coenzima q10 b3 crema spf acid hialuronic

Grija pentru ten mereu este o prioritate! La schimbarea dintre anotimpuri trebuie să fim mai atenți la reacțiile pielii noastre și să îi oferim ceea ce are nevoie. Nici nu a trecut bine vara când simțeam tenul uscat că a venit toamna deodată și simt tenul și mai uscat! Acum am nevoie de extrem de multă hidratare.

Kitul “The Vitamin Box” de la Life Care este nemaipomenit pentru o grijă profundă pentru pielea ta. Cu trecerea timpului și din cauza factorilor externi vedem cum pielea noastră suferă. O putem ajuta cu produsele potrivite nouă și prin combinarea unei creme bune cu serurile care ni se potrivesc.

Kitul The Vitamin Box este format din:

🌼 cremă ultrahidratantă cu SPF15, acid hialuronic și mix 7 extracte naturale – pentru o piele mult mai hidratată, elastică, fermă și sănătoasă. Crema are o textură mai grasă și hidratează în profunzime.
🌼 ser vitamina C – efect antioxidant, oferă strălucire naturală tenului, uniformizează nuanța, conferă luminozitate; pe termen lung stimulează producția de colagen iar pielea devine mai elastică.
🌼 ser vitamina B3 (niacinamidă) – pentru o piele fermă; reduce acneea, ridurile fine, petele de pigmentare. Reface celulele sănătoase, le protejează de razele ultraviotele.
🌼 ser coenzima Q10 – combate ridurile și liniile fine, efect anti-aging

Pachet ingrijire ten, THE Vitamin BOX + ULTRA hydration Cream, Life Care®

Cum combini aceste produse: aplică câteva măsuri de cremă pe mână apoi adaugă 1-3 (maxim) picături seruri în aceasta. Picăturile sunt concentrate așa că respectați doza maximă de 3 și nu le aplicați direct pe piele!

✨ Combinațiile posibile:
– 1-3 pic. coenzima Q10/vitamina C/vitamina B3 SAU
– 1(sau 2) pic. coenzima Q10 cu 1-2 picături vitamina C/vitamina B3 (totalul să fie 3) SAU
Nu amestecați B3 cu vitamina C. Pot fi dure pentru ten.
Începeți cu 1 picătură din fiecare produs (mai ales vit.B3 sau vit.C acestea fiind mai dure). Urmăriți reacția tenului. Creșteți doza treptat (maxim 3 picături în total per mix!)

Mi se pare super inovativ și interesant acest kit. În funcție de problemele tenului tău și de anotimp poți folosi serurile care ți se potrivesc. Încearcă să îți cunoști tenul mai bine ca să îi înțelegi nevoile. În acest mod vei ști ce seruri aplici, cât de des și când nu este nevoie de ele.

Tu ai probleme cu tenul la venirea toamnei?😘

life care vitamin box seruri vitamina c coenzima q10 b3 crema spf acid hialuroniclife care vitamin box seruri vitamina c coenzima q10 b3 crema spf acid hialuronic