Fiecare tip de păr ar trebui să fie îngrijit cu produsele care i se potrivesc. Unul dintre “trendurile” momentului este îngrijirea părului în funcție de tipul de porozitate. În acest sens, Trust My Sister, un brand recent ajuns și în România, vine în ajutor cu produse care să-ți ajute părul în funcție de porozitatea specifică ție.

Care este tipul de porozitate al părului tău?

Există două metode de bază prin care poți afla ce porozitate are părul tău:

  • poți face testul pentru porozitatea părului de pe site-ul Trust My Sister sau
  • poți încerca metoda clasică: pune câteva fire de păr într-un pahar cu apă. Dacă acestea plutest, ai porozitate scăzută, dacă stau la mijlocul paharului ai o porozitate medie, iar dacă părul se duce la fund ai porozitate crescută.

În urma testului făcut pe site-ul TMS, a reieșit că gama pentru păr cu porozitate scăzută de la Trust My Sister este ideală pentru tipul meu de păr. De aceea am început să folosesc aceste produse ca să văd cum mă împac cu ele.

Experiența mea cu Trust My Sister

Aceste produse pentru îngrijirea părului mi se par bune iar modul în care au fost gândite este foarte bun.

✨ Părul nu se îngrașă prea repede ceea ce îmi place mult de tot! De asemenea mirosul ca de fructe de pădure al fiecărui produs e foarte interesant și face toată experiența și mai plăcută.

Șamponul tip spumă e prima dată când îl folosesc în acest concept și îmi place că se aplică ușor și spală bine părul.

Uleiul pentru vârfurile părului e unul dintre preferatele mele deja deoarece se comportă foarte bine cu tipul meu de păr.

Masca de păr cu proteine e foarte faină și îmi hidratează părul. La fel de mulțumită sunt și te celelalte două măști: mască emolientă pentru păr și mască umidificantă pentru păr.

Porozitatea părului se referă la gradul de inclinare (strângere) a cuticulelor firului de păr.Pe scurt, cu cât cuticulele sunt mai deschise, cu atât porozitatea părului tău este mai mare, iar cu cât cuticulele sunt mai strânse în axul firului de păr, cu atât porozitatea este mai scăzută.

Ce înseamnă un păr cu porozitate scăzută?

💫 fin, lucios, flexibil;
💫 tendință de supraîncărcare;
💫 lipsă de volum;
💫 dificil de coafat, revine repede la forma inițială;
💫 produsele potrivite pentru părul cu porozitate scăzută se absorb ușor în păr și nu rămân la suprafața acestuia, altfel ar avea aspect plat și gras;
💫 are nevoie de protecție împotriva pierderii excesive de umiditate și a efectului nociv al factorilor externi;
💫 trebuie spălat corect cu produsele potrivite deoarece are tendință de îngrășare.

Sunt plăcut impresionată de aceste produse de la Trust My Sister. La mine problema cu mătreața nu a dispărut de tot, dar nu am simțit că aceste produse mi-o agravează, ci chiar am fost mulțumită de rezultate.

Puteți observa că nu am menționat nimic de balsam de păr. Aceste produse au fost concepute pentru a funcționa fără un balsam de păr. Recomand să folosiți produsele care vi se potrivesc și să țineți cont de ceea ce cere părul vostru!

Tu știi ce tip de păr ai? Ai auzit de nou lansatele produse Trust My Sister în România? 😘

recenzie trust my sister produse par porozitate scazuta