Îți place să îți răsfeți pielea? Produsele Fluff au o trextură pufoasă, plăcută, după cum e și numele brandului.

Te vei simți mai relaxată când folosești produsele Fluff care au o consistență iar aromele gurmande te vor învălui!

💖 Mousseul facial e demențial, îți vine să-l mănânci! E atât de pufos și se simte delicat pe piele.

💖 Cremele pentru mâini și corp miros plăcut, subtil, chiar dacă în primă fază ai senzația că mirosul e mai intens. Hidratează bine pielea.

💖 Balsamul demachiant pentru față se folosește foarte ușor. Îmi place că înmoaie bine și repede machiajul. Are și un miros interesant ca de struguri.

Grija pentru piele

Îngrijirea pielii e foarte importantă. Eu am probleme cu pielea uscată așa că folosesc diverse produse cu care îmi îngrijesc mâinile și restul corpului.

Produsele Fluff sunt doar o recomandare pe care o am pentru voi:

🍊 arome fructate plăcute;
🍊 vegane;
🍊 naturale;
🍊 packaging drăguț.

Demachierea

Demachierea este un proces pe care nu trebuie să-l sari mai ales cand ai fost machiată. Și acest pas este foarte important în rutina pentru îngrijirea pielii.

🌟 Procedura de demachiere se face dimineața și seara indiferent dacă porți machiaj sau nu. După curățarea tenului, la fel de importantă este și hidratarea lui.

💟 2 ajutoare pentru demachiere:
💕 balsamul demachiant Fluff cu afine – se topește imediat în palme și elimină bine machiajul și impuritățile. Miroase foarte frumos!
💕 mousseul demachiant cu zmeură și migdale – textura extrem de pufoasă a acestui produs este demențială…mirosul produsului e un pic cam dulce pentru mine (parcă mă dau cu prăjitură pe față). Mie îmi place să folosesc acest produs și ca pe o mască fiind atât de confortabil pe ten

Tu ai grijă în mod corect de pielea ta? 🤗