Fiecare femeie este extrem de grijuluie cu părul ei deoarece frumusețea acestuia este un atu pentru fiecare dintre noi. Un truc important pentru părul meu îl reprezintă și ritualul de spălare al părului. Pentru a-mi usca parțial părul spălat îmi place să folosesc un prosop de păr special care absoarbe bine apa.

Vă recomand cu mare drag prosoapele de păr de pe site-ul Lenjerii Deosebite care sunt realizate din bumbac 100%.

De ce să alegi prosoape pentru păr superabsorbabile?

  • prietenoase: mult mai comode pentru păr față de prosoapele mari care sunt grele;
  • ușurință pentru folosire; sistem ușor de prindere cu ajutorul unui nasture. Părul e prins bine, prosopul nu va cădea.
  • prindere diversificată: poți prinde părul în mai multe moduri (fie la spate, fie în față, depinde care mod vă ajută pe voi mai mult);
  • dimensiune universală: prosopul poate fi ajustat indiferent de dimensiunea capului/părului prin rotire (27 x 72 cm);
  • realizat 100% din bumbac: părul se usucă destul de repede în acest mod și nu vă încurcă să vă desfășurați treburile (machiaj, treburi casnice etc.);
  • țesătură tery de înaltă calitate;
  • moale, fin;
  • bertificat conform Oeko-Tex Standard 100.

🌸 Ponturi: poți folosi prosopul atunci când faci baie sau duș pentru a nu-ți uda părul!

Cum prinzi turbanul de păr?

Metoda 1: lasă capul în jos și așează partea groasă a turbanului deasupra capului. Înșurubează partea subțire. Revino la poziția verticală și prinde turbanul la ceafă cu ajutorul nasturelui.

Metoda 2: cu capul în poziție normală, așează partea cu nasturele sus pe cap și partea subțire jos. Asigură-te că părul intră bine în prosop. Apoi rotește partea subțire și prinde-o în zona frunții. Trebuie să experimentezi un pic pentru a prinde mișcarea.

Pe mine ambele metoda m-au ajutat, cea de a 2-a fiind un pic mai lejeră pentru păr și cap. Prima îmi place mai mult deoarece strânge mai bine părul și e mai stabilă. Desigur, arată și mai drăguț.

Cu ajutorul unui prosop special poți reduce timpul de uscare al părului cu uscătorul. Dacă ai un păr deteriorat acest prosop va avea mai multă grijă de părul tău!

Tu folosești un prosop de păr special? 😘