cartepedia carti colleen hoover speranta pierduta floribunda agenda elias spioana carturarilor ghid japoneza

📚 HAUL LIVRESC Cartepedia 📚

Ce carte vă face mai mult cu ochiul?

Perioada aceasta am citit mai lent, nu am fost cea mai productivă la acest capitol. Cu toate acestea am câteva mici povești de zis:

📚 Dosarul Grafitti. Al patrulea caz al Detectivilor Aerieni – Ana Rotea scrie tare bine așa că, după ce am citit câte ceva de la ea, mi-am zis am toată seria cu Detectivii Arieni. Copilași puși pe șotii, rezolvând mistere simpatice. O serie absolut minunată, hazlie și relaxantă.

📚 Seria Elias și Spioana Căturarilor PB – am început această serie demult. M-a captivat. A durat ceva până ce au apărut volumele 2 și 3, iar eu am intrat în dilemă. Ce variantă a cărților mi se potrivește? Paperback sau Hardback? 🤣🤣🥴 O dilemă dificilă, pe care încă o studiez. Am 2 volume HB și 3 PB. Oricum ar fi, seria e demențială, să n-o ratați! Eu mă bucur perioada asta de Elias şi spioana cărturarilor. O torță în noapte – PB și Elias şi spioana cărturarilor. Moartea la porți (Vol. III).

📚 Protocol terapeutic pentru tiroidita Hashimoto – am început să citesc mai mult despre afecțiunea de care sufăr și seria aceasta de cărți mi se pare destul de informativă! Mai am una în serie.

📚 Ghid de conversație român-japonez – zilele reci de toamnă își fac prezența iar eu am aproape toate materialele ajutătoare pentru a începe să reiau studiul japonezei. Acest mic ghid e tare fain și el (v-am mai prezentat recent ceva cărticele asemănătoare) și sper să simt din nou acel entuziasm pe care-l aveam în liceu când studiam japoneza. 🥳

📚 Floribunda. Agenda de colorat cu flori – agenda pe care o recomand cu drag, indiferent pentru ce o veți folosi: jurnal, scrapbook, la școală etc. Îmi place că are și ilustrații cu flori pe care le puteți colora.

📚 Dacă în “Hopeless. Fără speranță” am descoperit o poveste din perspectiva lui Sky, ”

Dorind să își spele păcatele el încearcă să facă orice pentru a o găsi pe Sky. Aflăm cum viața dusă de Sky l-a afectat pe Holder și acum parcă se simte și mai vinovat. Vă invit la lectură pentru a vedea finalul acestei duologii! 📚

Dragilor, cam acestea ar fi cărțile cu care eu închei vara și încep toamna. Am fost mai lentă cu cititul și am rămas mai în urmă față de luna trecută, dar sper să recuperez. Abia aștept să vă arăt ce cărți sau noutăți mai descopăr în septembrie și octombrie. Oare ce stil o să îmi doresc să citesc pe timp de toamnă?

Voi ce mai citiți? Cu ce cărți întâmpinați toamna? 😘