haul cartepedia carti toamna love santorini jocurile mostenirii sa ucizi un regat tiroidita hashimoto ghid practic desen elias si spioana carturarilor

Acum 2 weekenduri am profitat probabil de ultima zi de vară de la mare. 🌊 Acum a tot plouat și e mult mai frig, dar nostalgia pentru soarele de vară (mult prea fierbinte) o s-o potolesc cu ceva ce-mi place mult: lectura. M-am echipat cu lecturi diverse de pe Cartepedia și m-am bucurat să adaug în bibliotecă niște titluri care mi-au stârnit curiozitatea!

💟 Love & Santorini. O aventură în Grecia este o carte care mă va însoți în aceste zile de început de toamnă. Am ales cartea deoarece este populară și descrierea e
💟 În sacoșa Comorile cititorului Cartepedia îmi car cărțile când mai ies și o recomand având o tematică potrivită pentru toți cititorii. E destul de încăpătoare și îmi place motivul ei livresc.

Liv este o tânără care a fost părăsită de tatăl ei. Cei doi împărtășeau pasiunea pentru miturile Greciei antice și pentru Atlantida iar o simplă ilustrată primită de Liv va schimba total viața ei curentă.

Reunită cu tatăl ei în Grecia, Liv va trece printr-un carusel de sentimente pe care nu dorește să le lase la suprafață mai ales față de misteriorul și fermecătorul Theo, un protejat al tatălui ei.

Subiectul acestei cărți m-a făcut foarte curioasă! Mi se pare o carte cu de toate: mister, legături de familie, drame, romantism.

Iar pentru serile de weekend și zilele de toamnă care revin, am alături cărți tare interesante. De care ziceți să mă apuc mai întâi?

📚 Jocurile Moștenirii – Avery dorește doar să supraviețuiască liceului și să obțină o bursă. Asta până în clipa în care devine moștenitoarea unei averi imense a bătrânului (necunoscut) Tobias. Ajunsă în casa lui Hawthorne House, Avery trebuie să descopere secretele casei în timp ce e privită ca pe o hoață de ceilalți membrii ai casei care au fost dezmoșteniști de Tobias.

📚 Să ucizi un regat – prințesa Lira este cea mai puternică sirenă din Marea Diávolos. Ea e blestemată de Regina Mării și transformată în om. Pentru a deveni din nou sirenă și a-și recăpăta cântecul, Lira trebuie să-l ucidă pe legendarul ucigaș de sirene. Oare va reuși Lira sau va rămâne om pentru totdeauna?

Poveștile pline de inspirație reală vor fi mereu o recomandare pentru voi. 💖

📚 Povestea ei. 50 de femei care au schimbat lumea este un gen de carte despre care ați mai auzit în ultimii ani și chiar am câte ceva asemănător prin bibliotecă.

💫 Mi se pare o lectură potrivită pentru orice vârstă. Femeile minune te vor uimi!

💫 Câte 2 pagini frumos ilustrate și cu informații pentru fiecare femeie minunată care a adus lumii o schimbare importantă. O carte superbă care nu trebuie să-ți lipsească din bibliotecă. Te va însoți seara, înainte de somn, cu povești țesute într-un mod simplu și toate sunt reale așa că sigur vei deveni mai motivat pentru a face o schimbare în lumea aceasta.

În zilele mai reci și întunecate ne orientăm mai des spre timpul petrecut în interior. Este încă un an greu pentru noi așa că o lectură ne poate alina sufletul și ne va relaxa în zilele când căminul nostru ne va fi mai multe ore alături decât în alte anotimpuri.

Cum vi se par noile mele lecturi pentru perioada toamnei? Pe o parte le-am citit, dar mai am de lecturat! 😁🍂📚