bonprix outfit ootd tinuta zilei plimbari relaxante in serile de vara pe faleza din ovidiu adidasi mustang
Zilele de vară se apropie treptat de final, dar eu de abia acum mă bucur mai bine de ele. Îmi place că aerul este mai curat și respirabil și că nu mai mor de cald. 💖 Mi se pare vremea perfectă pentru plimbări așa că recent am tot ajuns pe Faleza din Ovidiu pentru o schimbare de peisaj. Îmi place zona și mi se pare și destul de instagramabilă. 😍

Am găsit diverse colțuri simpatice pe faleză și am profitat de ele cât am putut. Ținuta zilei mele este una comodă și numai bună pentru plimbări. Se vede că acum mă bucur să mai port și blugi lungi așa că a trebuit să îi combin și cu alte elemente care să se potrivească și să fie și în ton cu vara. Mi-am luat de pe Bonprix câteva noutăți și le-am scos imediat la aer pentru că nu prea ieșisem așa mult perioada asta.

Adidași clasici albi

Adidașii Mustang mi se par frumoși pentru plimbări casual de seară (nu recomand să îi duceți prin nisip ca mine 😂). Sunt iubitoare de încălțăminte sportivă și o port aproape în orice anotimp (mai deloc iarna).

Am tot sesizat încălțămintea de la Mustang și eram curioasă de cum este aceasta. Mi-a plăcut cumva modelul pe alb cu argintiu deoarece este mai clasic și nu aveam încălțăminte de acest tip. Cred că se va potrivi la diverse outfituri. Nu mi-a plăcut că nu îi pot purta cu șosete mai scurte deoarece mă cam băteau la spate. Cât timp e șoseta mai înaltă, mi se par comozi.

Fermoarul dispus într-o parte e o alternativă pentru a te încălță și descălța. Cine nu iubește șireturile se poate folosi de varianta asta mai rapidă. Se spală și destul de ușor așa că stau bine și la acest capitol. După ce i-am prăfuit prin nisip a trebuit să am grijă de ei.

Jachetă lejeră pentru seri răcoroase

Outfitul meu de vară mai răcoroasă a fost completat și de noul cardigan tip jachetă oversized. Mie mi se pare destul de mulat pentru dorințele mele iar culoarea cafenie este fix cum îmi doream. Nu sunt fan al oricărei nuanțe de maro așa că zic că am nimerit bine. Am văzut și alte modele interesante în categoria de pulovere și cred că o să mai îmi iau o culoare interesantă pe viitor! Momentan am încercat să mă rezum la culori mai basic. Am ceva pe negru, pe gri, și aceasta cafenie. Am și ceva roz, dar e un model cam subțirel așa că sper să-mi iau și ceva roz sau bleo când mai fac loc în dulap.

Faleza Parc Ovidiu

Cât despre faleza de la Ovidiu, vreau să vă zic că e foarte frumoasă. Eu am descoperit-o acum vreun an și mi se pare un loc fain pentru o plimbare. Sunt ceva oameni și prin zona aceea, uneori cu parcarea e mai greu, dar per total e o atmosferă plăcută.

În weekenduri mai sunt și ceva spectacole pe scena amenajată mai spre intrarea falezei (partea spre Constanța) așa că se adună ceva lume. Pe la mijlocul falezei găsiți și niște ajutoare pentru pofticioși: vată pe băț, popcorn, cartofi chips pe băț și alte nebunii. Deci dacă aveți nevoie și de ronțăieli, sunteți asigurați.

De asemenea există în zona de plajă și un bar unde puteți comanda cafea, fresh de fructe, apă și altele. În acea zonă aveți și un DJ cu muzică. Uneori mi se pare că muzica este cam tare dată (nu musai vibe de relaxare), dar alte dăți este ok.

La capătul falezei este o terasă restaurant destul de mare. Nu am ajuns la ea, dar pare foarte frumoasă și cu priveliștea spre lac este minunată alegerea! Am prins în una din seri și muzică live care se auzea pe faleză tare frumos… Recomand cu drag!

Voi preferați mai mult vremea de acum sau vreți din nou caniculă? Știați de această faleză? 👀

bonprix outfit ootd tinuta zilei plimbari relaxante in serile de vara pe faleza din ovidiu adidasi mustang