notino epilare acasa picioare fine pentru vacanta crema depilatoare veet lame ras gilette venus riviera aloe

Perioada concediilor de vară nu s-a terminat așa că pe vremea aceasta caldă încă profităm să purtăm fuste, rochițe și să mergem la plajă sau la piscină. De aceea trebuie să avem o mare grijă de picioarele noastre și să ne pregătim din timp cu o epilare care ni se potrivește.

Când vine vorba de capitolul epilării eu folosesc două tipuri de epilare care îmi sunt mai comode:

1. Cremă depilatoare

În funcție de zona pe care o doresc epilată folosesc fie crema depilatoare fie lama de ras. În trecut am folosit și benzi depilatoare, dar acum am rămas la aceste două opțiuni. Îmi place că am găsit această sticlă mare cu cremă depilatoare Veet care nu mă irită și este blândă cu pielea mea.

Mă ține destul de mult o sticlă de acest tip și aplicarea este mult mai ușoară cu ajutorul pompiței dozatoare. Pielea rămâne fină după folosire și sunt mulțumită de rezultate. Desigur că nu este o epilare de durată, dar pentru mine este suficientă.

2. Lame de ras

Pe picioare îmi e cel mai ușor mă epilez cu ajutorul lamelor de ras deoarece sunt extrem de ușor de folosit și la duș este foarte practic să folosesc lama. Folosesc mereu o spumă de epilare și astfel procedura e foarte ușoară.

Lamele de ras Gilette Venus Riviera îmi plac mult. Parcă mânerul lor miroase a caise iar pe capătul aplicatorului sunt 3 lame și o zonă cu aloe. Zona cu aloe protejează pielea și o calmează după ce lamele iau contact cu pielea.

Aceste lame îmi plac mult și le folosesc și pentru a mă epila rapid pe mâini sau la subraț. Pe viitor aș încerca și alte modele eventual cu capete de schimb, cu rezerve.

De-a lungul timpului m-am gândit să investesc și într-un epilator electric, dar sunt cam sceptică deoarece îmi e să nu mă irit sau să-mi crească fire sub piele (nu prea am problema asta acum din fericire). Mai degrabă aș lua în calcul un epilator ipl care pare să aibă efect mai bun pe termen lung dacă te ții de proceduri desigur.

Tu ce tip de epilare preferi pentru vacanță? Îmi recomanzi ceva anume? Ar fi de mare ajutor pentru mine! 😘

notino epilare acasa picioare fine pentru vacanta crema depilatoare veet lame ras gilette venus riviera aloe