notino machiaj natural vara 4 pasi iluminator holika petit bb cream balsam buze bioderma paleta makeup kisu makeup revolution sopx la vie en glow loreal

Machiajul pentru zilele călduroase de vară trebuie să fie cu siguranță unul adaptat. Un machiaj mai lejer este mult mai potrivit pentru o zi caniculară când pielea ta transpiră mai mult ca de obicei. Dacă porți un machiaj în ton cu vara îți vei proteja pielea mai bine și îi vei permite să respire.

Pasul 1: Fondul de ten este înlocuit cu un BB Cream cu SPF

Ca să nu îți încarci tenul prea mult, îți recomand să porți un BB Cream cu SPF sau un CC Cream cu SPF. Alege-l pe cel care ți se potrivește mai bine. Eu am optat pentru Shimmering Petit BB Cream cu SPF 45 PA+++ de la brandul Holika Holika.

Pentru tenul meu deschis la culoare, deshidratat și cu mici semne de acnee acest BB Cream este perfect! Are o nuanță porivită pentru tenul meu și e prima dată când găsesc un BB Cream de care să fiu super încântată. Miroase frumos și se aplică ușor pe ten.

Are o acoperire mică spre medie în funcție de cât de mult insiști cu produsul. Îmi place că oferă tenului un aspect luminos și are un grad mare de SPF!

Pasul 2: Hidratarea constantă a buzelor

Alege un balsam de buze care să îți hidrateze constant buzele. Aplică-l ori de câte ori este nevoie. Buzele tale sunt foarte sensibile când temperaturile dau în extreme.

Pe timp de zi folosește musai un balsam de buze cu SPF. Când dorești doar hidratare aplică un balsam de buze precum este Atoderm Stick levres de la Bioderma. Acest balsam de buze se simte plăcut la aplicare și își face treaba. Are un miros subtil plăcut ca de zmeură.

Pasul 3: Folosește un iluminator ca să strălucești pe timp de vară

Nu există anotimp în care să nu folosesc o pudră iluminatoare în special vara! Eu am câteva iluminatoare preferate pe care vi le recomand cu drag și se potrivesc pentru mai multe anotimpuri.

Paletele iluminatoare mi se par utile deoarece le poți folosi pe tot parcusul anului și sunt de ajutor chiar și pentru machiajul ochilor.

  • Kissu de la Makeup Revolution este o paletă care conține și farduri pentru pleoape, în ton cu nuanțele verii;
  • SophX este o paletă cu 8 farduri iluminatoare superbe! Cu siguranță este o paletă tare universală!
  • La Vie en Glow de la L’Oreal Paris este o paletă mai mică, dar tare bună. Fardurile iluminatoare sunt intense și cele 4 nuanțe sunt potrivite pentru diverse nuanțe ale pielii.

Vara este cu siguranță un anotimp în care trebuie să strălucim, să ne simțim libere și frumoase. Machiajul poate dispărea, dar eu recomand să te bucuri de el și acum!

Tu ce machiaj folosești pe timp de vară? 😘

notino machiaj natural vara 4 pasi iluminator holika petit bb cream balsam buze bioderma paleta makeup kisu makeup revolution sopx la vie en glow loreal