bookidz colectia minunata anekke ixchel pentru zilele de vara genti etui

Zilele de vară au început cumva ciudat, cu ploi dese, temperaturi mai joase. Apoi a fost cald, apoi iar frig, apoi iar ploaie, iar cald. Cred că de abia acum se stabilizeaza vremea de vara pe litoralul Mării Negre. Chiar și în zilele mai urâte am mai ieșit la plimbări pentru a mă bucura de aerul curat. Iar alături de mine a fost și gentuța Anekke IXChel despre care v-am mai vorbit, pe care o am de la Bookidz.

Clipe de relaxare la Marea Neagră

În ton cu sentimentul verii, această gentuță de umăr mi se pare potrivită pentru plimbări la malul mării, la munte, dar și pentru momentele când mergeți să vă bronzați. Culorile frumoase ale gentuței mi se pare că se potrivesc așa fain cu scoicile mării, îmi oferă o liniște aparte și de aceea port cu mare drag gentuța.

Adunatul de scoici

Personal iubesc mai mult marea în celelalte anotimpuri, deoarece plaja este mult mai liberă și simt aerul curat al mării. Este tare plăcut! Dar și vara îmi oferă un sentiment unic, de relaxare, de calmitate, mai ales când adun scoici (o activitate tare plăcută pentru mine, care s-ar putea să vă atragă și pe voi). Eu am o mini colecție de scoici și melci pe care le țin în câteva borcane. O să vreau să fiu creativă cu o parte din ele și probabil că la toamnă și iarnă o să mă ocup de ceva frumos.

Cel mai mult îmi place marea la apus, când este colorat cerul iar scoicile sunt și ele scăldate în nuanțe minunate. Mulți preferă marea cu răsăritul, dar pe mine apusurile mereu mă liniștesc cel mai mult, așa a fost dintotdeauna. 😳

Pentru că știu că mă veți întreba de gentuță, vă las și link spre gențile Anekke care sunt tare frumoase și de care știu de mulți ani. Îmi place că mereu au colecții interesante. Folosește codul ✨SIMO21✨ și ai 10% reducere la orice produs de pe site-ul Bookidz. 😍

Tu în ce anotimp preferi Marea Neagră?