genti anekke care sa nu-ti lipseasca din colectie anekke nature universe arizona ixchel

În ultimii 2 ani am început să îmi măresc treptat “colecția” de genți. Motivul principal a fost deoarece doream să am genți care să se potrivească la mai multe outfituri (probleme de femei?) și ocazii. În acest mod mi se parea mai ușor ca atunci când aveam un eveniment sau o anumită ținută să mă pot pregăti mai rapid și să nu stau cu gândul că ar trebui să-mi comand ceva fix pentru X ocazie.

Pentru outfiturile de zi cu zi am adăugat câteva “bijuterii” gentoase în colecția mea. Este vorba despre gențile Anekke luate de pe site-ul Bookidz, un site drag mie deoarece pune accent pe produse de calitate.

Gențile Anekke

Azi doream să vă inspir și pe voi cu 6 modele de genți Anekke care nu ar trebui să vă lipsească. Sunt genți foarte frumoase, deosebite aș putea zice, cu modele pe care nu le întâlniți oriunde… Sunt genți cu povești țesute de draga Anekke și vă vor sta alături pentru a crea poveștile voastre minunate!

Geantă Anekke Arizona – geanta cu formă deosebită

Primul model de geantă pe care vi-l recomand este ceva un pic atipic. Această geantă stil tub pe maro e foarte faină, destul de încăpătoare și e potrivită atât pentru primăvară și vară, cât și pentru vară.

Are și un ciucure frumos care îi oferă vibeul de Arizona, deșert, country. Fiind o gentuță ușoară, se potrivește atât la rochițe cât și cu jeans.

Geanta Anekke Kenya – geanta încăpătoare pentru vară

Nevoie mare avem și de o geantă mai încăpătoare, iar Anekke Kenya e una dintre ele. Nu este imensă, dar în ea încap destul de multe esențiale zilnice.

Se potrivește la fix cu anotimpul vara și o poți lua cu tine când ești în vacanță, rătăcind pe străduțe sau pe la mare. Îmi place că oferă un vibe chill, plăcut.

Geanta Anekke Nature – concept eco și cu două fețe

Geanta Anekke Nature se remarcă prin faptul că o poți purta în mai multe moduri. Are 2 mânere foarte interesante, unul mai mic și unul mare. De asemenea fața și spatele genții sunt diferite: o parte bleomarin mai simplă, o parte într-o multitudine de culori ale naturii.

Mi se pare o geantă concepută bine, are buzunare laterale în număr de 4 și poate fi purtată cu spatele sau fața, indiferent de anotimp. Geanta face parte din colecția Nature care este confecționată în proporție de 70% din materiale reciclate. Mi se pare super această inițiativă iar geanta arată demențial! O piesă de rezistență în colecția oricărei adolescente sau femei.

Genți de umăr Anekke

Pentru momentele când nu dorești să cari prea multe cu tine îți recomand gentuțele de umăr care nu sunt voluminoase. Am două modele foarte faine care cred că vă vor plăcea:

  • Geanta Anekke IXChel de umăr este potrivită pentru vară prin tonurile calme de cactuși verzi, chitări maro, culorile apusului cald și ale deșertului. Este destul de încăpătoare și o poți purta când ieși la plimbare sau când ești în vacanță. Are elemente superbe cusute în relief și cred că acesta e un mare plus al gentuței (florile de cactus par reale!).
  • Geanta Anekke Universe de umăr este mai elegantă, o recomand pentru seară și chiar pentru rochițe elegante atunci când mergeți la un eveniment. E la fel de atent lucrată ca și cealaltă, aceasta având cusute modele celeste în ton de auriu sclipitor. Poți sclipi și tu atunci când porți gentuța aceasta!

Geantă Anekke Universe încăpătoare pentru toamnă-iarnă

Ultima geanta pe care v-o recomand în colecție este una tot din colecția Universului. Este mai mare și o puteți folosi oricând, în special în anotimpurile mai reci.

Fiind o geantă mai voluminoasă, este de ajutor când aveți de cărat mai multe lucruri cu voi. Se potrivește și la școală, la o ieșire în mall, la plimbare. Are elemente celeste, designul genții fiind încă o dată, fascinant! Brelocul cu Anekke și luna îi oferă acel ceva pe care gențile Anekke îl au, povestea fetiței fiind relatată mai bine.

Dacă ești iubitoare de povești, visătoare și dacă îți place să ai gentuțe simpatice în fiecare zi, îți recomand cu mare drag brandul Anekke de pe site-ul Bookidz. Gențile sunt calitative și merită investiția!

Care este geanta ta preferată? Tu ai auzit de gențile Anekke? Ce stil de geantă nu-ți lipsește din colecție? 😘