lenjerii deosebite vara bumbac 100 ranforce modele vesele printuri plante frunze verde flori mov

Vara aceasta am schimbat vechea lenjerie cu un model nou tare frumos (lenjerie pat Amazing Turquase) pe care vi-l recomand pentru a înfrumuseța aspectul dormitorului 🌿🌿🌴🌴 Nu m-am abținut doar la acest model frumos de pe Lenjerii Deosebite așa că am mai luat unul care mă reprezintă foarte bine și vi-l voi arăta mai jos.

Între timp voiam să pun accent pe această lenjerie cu tematică botanică. Florile și frunzele verzi în contrast cu alb fac din această lenjerie una tare frumoasă pentru zilele de vară. Simți că te scufunzi într-o oază de relaxare atunci când privești lenjeria și, desigur, somnul parcă e și el mai odihnitor.

Lenjerie pat Blossom Bahar Home

Senzația unor noi începuturi…. senzația de nou, curățenie și liniște. 😇 Așa mă simt de fiecare dată când pun o lenjerie de pat nouă, când simt senzația de nou pe piele, mirosul de curat și vibeul diferit pe care îl căpătă camera.

Lenjeria Blossom are un feeling de curățenie și liniște și acest lucru se datorează culorilor blânde de alb, verde și mov care se potrivesc la fix în dormitorul meu. Lenjeria pentru pilotă îmi place mult pentru că are 2 fețe pe care le poți folosi: una în culori, cealaltă în tonuri de gri. Cearșaful de pat este de un mov minunat și îmi place tare mult! Vă recomand din suflet și acest model.

Seturile frumoase de lenjerii din bumbac 100% pentru pat dublu de la Lenjerii Deosebite m-au cucerit și am deja o mică colecție pentru mine și familia mea. Le-am recomandat și prietenelor și îmi place că le pot schimba între ele în funcție de mood și anotimp.

De ce recomand Lenjerii Deosebite:

  • produsele din bumbac 100% sunt de calitate, se spală frumos, rezistă în timp;
  • materialul lasă pielea să respire și se simte plăcut la atingere;
  • modele variate de lenjerii de pat potrivite pentru toate gusturile;
  • prețuri accesibile;
  • dimensiuni variate pentru mai multe tipuri de paturi;
  • promptitudine la livrare.

P.S.: Să nu credeți că abandonez lenjeria Lara pink cu scoici și model marin pe care o am de anul trecut. 🙋🏻‍♀️ E la fel de frumoasă și aceea și încă o folosesc în zilele însorite și călduroase.

Mi-e tare greu să zic care e lenjeria mea preferată pentru pat deoarece toate mi se par așa faine și fiecare oferă un mood aparte. 🥺😳 Tu ai o lenjerie preferată? Ce culoare și ce model are? 🤗

lenjerii deosebite vara bumbac 100 ranforce modele vesele printuri plante frunze verde flori mov