vara printre maci la marea neagra

Roșii, cu un corp verde aparent firav, dar țepos, se ridică din nisip și scoici niște rochițe întoarse spre cer. Sunt niște rochițe tare delicate care flutură în bătaia vântului. Soarele le scaldă toată ziua și le face să strălucească din ce în ce mai tare până când din roșu ajung să-și schimbe culoarea devenid un mov uscat ca pruna.

Vara aceasta a început (și se continuă) într-un mod mai ciudat. Se simte încălzirea globală deoarece apar multe modificări bruște din punct de vedere climatic. Cu toate acestea, uneori sunt și beneficii. Au fost cam multe ploi și eu cred că ele sunt cele care au ajutat macii din acest an să fie atât de mulți și zdraveni! 😍

În seriile mele de plimbări am descoperit lângă mare foarte mulți maci, care se înmulțeau de la o zi la alta și m-am bucurat mai bine de o lună de ei. Cred că încă sunt mulți înfloriți așa că sper să îi mai prind măcar o tură.

Cât despre balonul albastru ca cerul, pe el l-am găsit din întâmplare, a călătorit mult până a ajuns la noi și mai apoi la maci. S-a reunit cerul cu fustițele roșii și au creat un mic tablou frumos de vară. 😊

vara printre maci la marea neagra

OUTFIT

Tricou Sailor Moon – SINSAY

Blugi, Jachetă – STRADIVARIUS

Adidași – SKECHERS

Ochelari (de soare cu dioptrii) – VIDET

Rucsac Nepalez hand-made – VREAUCEVA.COM

Pentru că vremea tot variază, iar în acest weekend chiar a fost foarte frig din cauza ploilor, m-am gândit să vă arăt aceste poze minunate printre maci și cred că o să mai postez o serie pentru că am multe poze pe care aș vrea să le vedeți și voi.

Când admir macii îmi place că pe fundal se aude și marea de care sunt iremediabil îndrăgostită. Îmi place mult să mă plimb pe plajă și să adun scoici, dar aceea este o altă poveste, pentru o altă zi.

Tu ai reușit să vezi macii anul acesta? Îți plac aceste flori de început de vară? 😘