unboxing bookidz create it trusa machiaj farduri cadou fetite adolescenteoje party petrecere pijama

Avem un nou video pe YouTube! 🥳 Facem un UNBOXING cu produse Create It găsite pe site-ul Bookidz un site tare frumos cu cărți, genți și produse faine pentru tineri. La final de articol găsiți și clipul de pe YouTube, dar până acolo vă invit deja să aruncăm un ochi în cutia primită!

💥 Cod Reducere 10% la orice comandă: SIMO21

Brandul Create It

Acest brand este dedicat fetițelor, adolescentelor. Un brand minunat, plin de culoare și entuziasm care pune accent pe prietenie și vârsta magică a adolescenței când fetele descoperă paletele cu farduri și își doresc să facă petreceri în pijamale pline de distracție!

De ce să faci cadou unei fetițe produse Create It?

 • calitate: produse de calitate pentru fetițe și adolescente numai bune pentru cadouri;
 • machiaje sigure pentru fetițe;
 • varietate din care să alegi: seturi spa, farduri sau pixuri cu sclipici pentru tatuaje, avem de toate 😍;
 • design deosebit: Create It au ambalaje frumoase, pline de culoare și la modă. Cadoul tău va fi astfel unul pe gustul fetițelor;
 • prețuri bune: găsești cadouri mai ieftine, dar și mai scumpe, în funcție de cât de mari sunt acestea. Eu zic că prețul e foarte bun și se merită!

Ce cadouri poți face unei adolescente?

Probabil că deseori s-a întâmplat să vrei să îi faci cadou fiicei tale, nepoatei sau unei fetițe dragi. Sunt multe daruri din care poți alege, dar îți recomand brandul Create It care se găsește pe site-ul Bookidz. Fiind un brand lăudat și la modă, nu ai cum să dai greș cu alegerea ta!

Acum te voi îndruma spre câteva idei bune de cadou pentru o fetiță. Va fi încântată de oricare dintre acestea!

 • Create It! Set Oje Confeti – orice tip de ojă este cadoul ideal pentru o fetiță care descoperă cum să fie feminină și să se aranjeze. Gândește-te că se va distra de minune cu un set de oje Confeti sau în formă de înghețată;
 • Create It! Set de Spa și Relaxare – pentru o baie relaxantă și distractivă, un pahar hazliu cu băutura preferată, bombe de baie și confetti din săpun frumos mirositoare vor face un combo perfect pentru orice adolescentă! Dăruiește-i un set de acest tip!
 • Create It! Portfard Galaxy & Neon – deoarece trendul galaxiei este încă în ton, îți recomand un portfard holografic. Acest model e foarte frumos, e foarte ușor, nu se murdărește și poate fi folosit în mai multe moduri: pentru machiaje, oje sau pentru pixuri colorate.
 • Create It! Set 2 brățări Best Friends – pentru tine și prietena ta sau cadou pentru 2 surori sau 2 prietene bune, un set de brățări BFF este un dar minunat! Colorate și cu text reprezentativ, aceste brățări reprezintă o amintire faină!
 • Create It! Set 2 coliere – poți dărui și alte bijuterii, cum ar fi 2 coliere pentru prietenie. Acestea trebuie să fie colorate, sau cu pandantive drăguțe pentru a le place mult celor mici. Poți face combinație de brățări și lanțuri, recomand cu drag având în vedere și prețurile foarte mici.
 • Create It! 7 zile Surpriză – pentru ziua de naștere a unei fetițe, un set tip calendar advent îi va trezi entuziasmul acesteia! Să deschizi, timp de 7 zile, câte o căsuță, e o plăcere! Parcă vine Moșul cu cadouri.
 • Create It! Set pixuri gel sclipici pentru tatuaje temporare – vara este prilejul cel mai bun pentru a purta tatuaje! Cele mai potrivite tatuaje pentru fetițe sunt cele temporare. Le poți realiza cu ajutorul pixurilor cu sclipici Create It. Acestea miros foarte frumos și desenele realizate pe piele rezistă destul de bine.
 • Create It! Servietă de Frumusețe: un cadou complet pe care îl recomand este o servietă plină cu esențialele de frumusețe! Orice fată ar iubi acest cadou! Servieta aceasta conține farduri diverse, oje, o pilă mică, gloss pentru buze, rujuri și aplicatoare pentru fard. Un kit complet! Să nu uităm și de oglinda imensă!

Cadourile pentru fetițe trebuie să fie pline de culoare pentru a le face să fie visătoare și să le aducă un plus de bucurie. Fiecare fată își dorește să aibă farduri, oje deosebite sau truse pentru machiaj. Este o plăcere să te distrezi alături de cea mai bună prietenă când încerci să înveți cum să te machiezi. Să nu uităm și de brățările prieteniei care creează amintiri și legături mai strânse de-a lungul timpului. 😘

Tu ai auzit de Create It? Ai face cadou fetițelor produse drăguțe pentru machiaj și distracție? 💖🥳

unboxing bookidz create it trusa machiaj farduri cadou fetite adolescenteoje party petrecere pijama unboxing bookidz create it trusa machiaj farduri cadou fetite adolescenteoje party petrecere pijama unboxing bookidz create it trusa machiaj farduri cadou fetite adolescenteoje party petrecere pijama

UNBOXING Bookidz x Create It – farduri, accesorii pentru petreceri în pijamale