buzzstore recenzie detergent persil deep clean capsule active gel
Rufele curate, cu mirosul acela plăcut de proaspăt spălat, mereu îmi captează simțurile și-mi dau o stare de bine. 💫 Fie că e vorba de bluze, blugi sau așternuturi de pat, îmi place să am rufele cât mai curate. La schimbarea dintre anotimpuri fac trierea hainelor prin dulap: în acest mod scap de ce nu mai e necesar și spăl tot ce e murdar sau hainele care au căpătat un miros de stătut.

Curățenia din dulap pentru vară – partea întâi

Zilele trecute am început să intru treptat în dulap pentru a sorta hainele. M-am ocupat de partea de umerașe unde îmi țin sacouri, rochițe, cămăși, câteva fuste. Am împachetat rochiile de iarnă, am mai pregătit unele lucruri pentru donat, am pus deoparte ce ar trebui dus la modificat (în caz contrat tot la donații intră).

Cu ocazia asta am găsit și haine pătate de care a trebuit musai să mă ocup. Am folosit o soluție specială de scos petele și mai apoi detergentul Persil. Un duo care a dat rezultate bune!
În curând sper să prind o zi mai răcoroasă și liberă pentru a mă ocupa de celălalt dulap (cel cu haine împachetate). Acolo am multe haine de iarnă care vor mai trece la spălat iar cele de vară vor veni în față și dacă e nevoie le spăl și pe ele. Unde nu e cazul, le calc cu aburi și își vor recăpăta un aspect plăcut și un miros de curat.

Rufe curate și frumos mirositoare cu Persil Deep Clean Plus

💚 Gama Deep Clean Plus de la Persil are aroma Active Fresh care mie îmi amintește de o combinație de ceva fresh și gumă de mestecat. Îmi place mult, nu e un miros deranjant, intens. Eu am alergii diverse și sunt mai sensibilă așa că nu orice miros mi se potrivește.

💚 Atât capsulele cât și varianta lichidă gel m-au mulțumit în trecut și acum le-am folosit din nou și am spălat o serie de hăinuțe și așternuturi.

💚 Persil pune accent pe protejarea naturii prin:

  • spălarea rufelor la temperaturi chiar și de 20°C ca să scapi de murdărie;
  • cantitate redusă de plastic din ambalaj;
  • ambalajele sunt reciclabine;
  • învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

La capitolul detergenți de rufe nu pot spune că sunt foarte pretențioasă, dar am câteva preferate și unele variante pe care le evit din diverse motive. Îmi place ca aroma să persiste pe rufe, dar să nu fie o aromă asfixiantă și toxică. Desigur că și îndepărtarea murdăriei e un criteriu prin care aleg detergentul de rufe, dar cred că o să de acest subiect cu altă ocazie.

Ai încercat acest detergent Persil? Ce altă aromă îmi recomanzi? 😘

buzzstore recenzie detergent persil deep clean capsule active gel buzzstore recenzie detergent persil deep clean capsule active gel