bookidz pixie crew cana termo termos jurnal agenda mov geanta buline design modele pixeli pokemon
Creativitatea este unul dintre cele mai frumoase calități pe care le putem avea! 😍 Dăm dovadă de multă creativitate atunci când suntem copii și tot copiii sunt cei care-i inspiră pe adulți să fie din nou plini de inventivitate.

Produsele Pixie Crew sunt potrivite pentru fete și băieți dornici să-și personalizeze propriile obiecte. Fie că e vorba de ghiozdane, genți, penare, căni sau jurnale, Pixie Crew îți oferă posibilitatea să te exprimi în felul tău! 😃 Poți să fii creativ și să schimbi modelele create din pixeli oricând dorești.

💥 Găsești produsele Pixie Crew la Bookidz și îți ofer un Cod Reducere 10% la orice comandă: Folosește SIMO21

Dăruiește unui copil unul dintre produsele Pixie Crew și sigur îl vei face fericit! Alege un ghiozdan, un penar, o cană termo, un jurnal sau un breloc personalizabil. Copiii se vor distra tare mult atunci când vor personaliza după bunul lor plac! A te exprima cum dorești atunci când ești copil îți oferă independență, te ajută să-ți dezvolți gândirea, ideile creativitatea!

Nu uita să dăruiești și cutiuțe cu pixeli pentru ca fetele și băieții să aibă mai multe alternative pentru a personaliza obiectele. Unele produse vin cu pixeli cadou, dar poate dorești anumite culori pe care cel mic să le folosească.

Idei creative Pixie Crew

Am pentru tine 3 idei pe care le-am folosit când am pus pixelii de cauciuc pe jurnal, cana termică și pe gentuță. Toate mi s-au părut simpatice și poți găsi inspirație și pe internet. Dacă nu, lasă-ți imaginația să zburde.

1. Jurnalul Pixie Crew mov alfabet

Primul cu care am început a fost jurnalul. L-am personalizat cu gândul că îl voi folosi pentru a-mi nota diverse idei de lectură și mai apoi pot folosi această husă și pentru cărțile pe care le citesc. Mi se pare că a ieșit interesant. Modelul cu litere e foarte frumos pentru fete în special. Pe lângă pixelii albi folosiți am ales să aplic și 2 pixeli veseli cu emoji.

2. Gentuța Summer Fun

Pentru zilele când ieși la o plimbare scurtă sau poate mergi la iarbă verde, ia cu tine ce-ți dorești într-o geantă de umăr Pixie Crew. Eu mi-am personalizat-o într-un mod vesel pentru zilele de vară. Sper să fie o mică prietenă în diverse aventuri prin natură.

Îmi place faptul că este ușoară și are dimensiuni medii. Eu aș folosi-o deseori când vreau să iau cu mine agende, creioane și culori pentru a fi creativă undeva pe plajă sau când mă relaxez în natură.

Cel mai ușor a fost să pun pixeli pe gentuță, nu știu sigur de ce a fost această diferentă, probabil modul în care era conceput locașul în cauză. La celelalte obiecte am introdus pixelii prin apăsare și rotire stânga dreapta până ce aceștia se fixau.

3. Cană thermo Pixie mov cu pokemoni

Ultima pe lista creativă e cana aceasta tare simpatică! Este o cană tip termos care ține lichidele fie reci, fie calde. Eu am ales-o pe mov deoarece e una dintre culorile mele preferate. Inițial am vrut să scriu un text pe această cană, dar m-am răzgândit după ce m-am gândit că pot face un model cu pokemoni!

M-am inspirat un pic de pe internet și am făcut un personaj cunoscut din jocuri, pe nume Kirby. Mie mi-a amintit de pokemonul Jigglypuff așa că am decis să adaug și o minge pokeball ca să pară din același film. 😄

Pentru distracție, creativitate și relaxare trebuie să ne facem mereu timp. Copiii mereu sunt dornici să creeze și să descopere ceva nou. Hai să îi ajutăm să își pună talentul în practică! Recomand cu mare drag brandul Pixie Crew: produse de calitate pentru creativitate!

Care model e preferatul tău: cana, jurnalul sau geanta? 🤗😘