bookidz gentuta anekke arizona pentru vacanta la mare

🌞🔥 Ziele călduroase de vară mă duc cu gândul la vacanță, cactuși, nisip, la apusuri colorate și briza mării care șoptește povești de demult. Gândurile îmi zboară și mai mult vara cu toate că nu îmi place căldura. Parcă sunt mai nostalgică, dar nu știu de ce. Parcă sunt în căutare de ceva și nu știu ce anume.

Cu steluțele în gene și gentuța Anekke Arizona alături, voi căuta în continuare acel necunoscut de care mă tem și care încă nu știu ce reprezintă.

🎁 Vă invit și pe voi să călătoriți cu vântul de vară și Anekke pe site-ul Bookidz unde vă așteaptă și reducerea de 10% folosind codul SIMO21 (expiră la final de lună, grăbiți-vă!)

Genți Anekke Arizona pentru vacanța de vară

Pregătită să profit de zilele și serile nu prea caniculare din această vară, plănuiesc să am mici aventuri care să mă facă să uit de grijile acumulate în ultima perioadă. Gențile Anekke reprezintă pentru mine o conexiune cu Simona din trecut și o viziune pentru Simona din viitor. Mi-au amintit de firea mea creativă și visătoare, dornică de a se reinventa câte un pic.

Acest model din colecția Arizona mi s-a părut deosebit. Forma genții nu este des întâlnită, pare ca un tub mai gros și de aceea mi-au sclipit ochii când am văzut-o în poze. În realitate mi se pare mult mai frumoasă și de aceea mi-am dorit s-o fac să sclipească cât de mult se poate.

bookidz gentuta anekke arizona pentru vacanta la mare

Gentuța este realizată cu grijă, detaliile sunt minunate, rupte din poveștile lui Anekke, călătoarea prin deșetul Arizona, călătoarea prin viață care ne învață despre bunătate și frumusețe, despre visuri și lucruri mărunte.

Accesoriul tip breloc o înfățișează pe Anekke, îmbracată în stil country. Șnururile maronii care se mișcă în bătaia vântului sunt o adiție tare interesantă. Gentuța se potrivește la o grămadă de outfituri de vară și nu numai. Poate fi combinată atât cu blugi, cât și cu pantaloni scurți, fuste lungi sau rochii albe voluminoase. Toate, în bătaia vântului, te vor face să arăți ca dintr-o poveste pe care doar tu o vei scrie.

Când ai momente în care te simți blocată într-un loc, nu uita să îți aloci minute, ore și zile în care să te detașezi de tot. Vara este momentul să te bucuri de o vacanță cât se poate de lungă. Bucură-te de adierea vântului, de sunetul valurilor sau al izvoarelor, de foșnetul naturii. Ascultă-ți inima, sufletul, mintea și vezi ce îți cer. Uneori uităm să ne ascultăm și să ne concentrăm pe ceea ce ne definește cu adevărat. Tu când te-ai regăsit ultima dată?

Ce planuri aveți vara aceasta? 🌟

bookidz gentuta anekke arizona pentru vacanta la mare bookidz gentuta anekke arizona pentru vacanta la mare