bookidz genti ce se afla in geanta mea anekke kenya portofel ixchel etui ochelari jungle portfard sacosa cumparaturi

👜 Ce se află în geanta mea?

🦘 Gențile Anekke îmi plac de mulți ani. M-au cucerit prin designul deosebit și mă bucur că am găsit acest model deosebit la Bookidz. În ton cu vara, această gentuță este perfectă pentru plimbări.

Vibeul de vară este foarte frumos accentuat în colecția Kenya care e aparte. Are un vibe relaxant și hippie, tonurile de maro, oranj, verde și auriu se combină foarte frumos, iar animăluțele printate pe geantă sunt așa simpatice. Are buzunar la interior, un buzunar exterior în spate și câteva locașuri speciale pentru lucrurile la care vrei să ajungi cu ușurință. În plus, am fost uimită că nu e o geantă grea, lucru ce e un mare plus pentru mine!

✨ Îmi place mult să descopăr ce se află în geanta altor persoane așa că voiam să vă arăt câteva esențiale care se găsesc în geanta mea. Pentru voi am și un cod special de reducere care se cumulează și cu alte oferte de pe site-ul Bookidz. Reducerea se aplică la orice produs: cărți, genți, caiete, jucării, Pixi Crew, Create It etc.

💥Cod reducere 10% la orice comandă: SIMO21💥

 

👜 Ce se află în geanta mea Anekke Kenya?

🐘 Etui pentru ochelari – mereu țin cu mine un etui pentru ochelari. Aici țin ochelarii de vedere sau soare. Îmi place acest model Anekke Jungle pentru că e decorat atât de frumos, la interior e catifelat și e foarte ușor.

🦍 Portfard – acest mic portfard poate fi folosit pentru diverse situații. Eu îmi țin o eșarfă în el pentru a o proteja. E ideal și pentru bani, medicamente sau alte necesități. E foarte ușor și încape la fix în orice geantă. Eu aș folosi 2 în paralel în gențile mai mari. 😳 Îmi place acest portfard pentru că are și un preț bun iar cu reducerea v-ar ajunge la un preț și mai bun.

🐒 Sacoșă cumpărături – la fel de necesară ca și celelalte este sacoșa pliabilă. Am câteva modele iar cea nouă Anekke e foarte simpatică. E așa mătăsoasă și e colorată frumos, pe placul meu. 😊 Are două desene, pe o parte și pe alta, așa că o poți potrivi și la outfituri, de ce nu. Și la cumpărături putem să arătăm drăguț.

🦘 Portofel – nu pot pleca de acasă fără portofel. În el țin esențialele mele (bani, carduri etc.). Modelul Anekke Ixchel e micuț, ușor și are și un buzunar separat. E lucrat deosebit ca fiecare piesă Anekke. Cactușii par adevărați, având bucățele de material țesut în relief. Culorile în tonuri calme parcă îmi induc o stare de bine, la fel și desenul cu fetița care visează cu ochii închiși în timp ce ține în mână o chitară.

🐆 Alături de acestea am cu mine șervețele, spray cu spirt, un ulei cu mentă, spray de nas, masca de protecție, balsam de buze și alte lucruri care se modifică de la o zi la alta. Încerc să am esențiale pe care le iau în orice geantă, iar mai apoi să completez unde se poate cu o carte sau alte produse, în funcție de mărimea genții și de necesitățile mele. 🥰

“The only time you should look back is to see how far you’ve come.”

Mi-a plăcut mult gentuța aceasta Kenya și am văzut și alte modele frumoase în colecția de primăvară-vară Anekke pe care vă invit să le descoperiți și voi. Tot acolo am găsit și gama Ixchel, căni, eșarfe faine și idei superbe de cadouri pentru cineva drag (sau pentru voi!). Uneori cele mai frumoase cadouri sunt de la noi pentru noi pentru că știm exact ce ne dorim.

Pentru momentele când vrei să surprinzi pe cineva, produsele Anekke sunt cu adevărat diferite de orice altceva. Sunt unice, pline de emoție și creativitate. Culorile blânde îți oferă o stare de zen, la fel ca și mesajele scrise pe ici colo: “think of me”, “viva la vida”, “feel the sounds of Kenya”, “fall seven times, get up eight”, “indomable spirit”, “live simply”.

Cum ți se pare gentuța aceasta în ton cu vara? Tu ce ții în geanta ta? 😄

bookidz genti ce se afla in geanta mea anekke kenya portofel ixchel etui ochelari jungle portfard sacosa cumparaturi
bookidz genti ce se afla in geanta mea anekke kenya portofel ixchel etui ochelari jungle portfard sacosa cumparaturi