💫 Anekke Universe Spirit… de câte ori ai pățit să te gândești la Univers, la stelele care strălucesc pe cer în fiecare noapte? Oare ce se află dincolo de ce putem vedea cu ochiul liber? Cum ar fi să trimitem voit mai des un impuls pozitiv în Univers pentru ca visele noastre și ale celor dragi să devină realitate?

Visurile tale pot deveni realitate

De foarte mult timp am început să văd cum dorințele mi se îndeplinesc. Pe rând, cu muncă și cu atragerea lor în viața mea. Unele lucruri pleacă din viața noastră, altele vin, fie că e vorba de lucruri materiale sau nu. Schimbările sunt inevitabile. Important este să dorim mereu să visăm și să luptăm pentru visurile noastre.

Acum multe luni descoperisem întâmplător colecția Anekke Universe. Mi s-a părut foarte frumoasă și am tot visat la ea. Mi-o pusesem pe wishlist, dar nu mă gândeam inițial că o voi avea. Iar acum mă bucur de niște articole din această colecție, după ce diverse semne m-au îndreptat spre ea. Știu că este un lucru minor, dar este doar un exemplu despre cum dorințele intense sunt auzite în Univers și despre impactul pe care îl au.

💫 Cod Reducere 10% la orice comandă pe Bookidz : SIMO21

Genți Anekke care să nu-i lipsească unei fete visătoare

În ultimii ani am observat că am început să pun preț mai mare și pe “colecția” mea de haine și accesorii. Desigur că nu exagerez deoarece doresc să am în dulap doar lucruri care reușesc să mă reprezinte. De la un an la altul fiecare om trece prin schimbări. Fie că se plictisește de lucrurile vechi, fie că evoluează, la un moment dat va realiza că se află într-un alt punct al vieții și va dori o schimbare.

Schimbările sunt benefice, dar cred că e bine ca la capitolul accesorii să investim în piese care să ne țină mulți ani de zile. Deoarece sunt o fire visătoare încă de când mă știu, gențile Anekke mă reprezintă foarte bine. Chiar dacă nu toate colecțiile sunt pe stilul meu, multe dintre acestea, precum este și Anekke Universe, au reușit să mă cucerească.

Gențile Anekke Universe Spirit sunt cele din gama pe negru, care au broderii frumoase cu motive celeste: luna, soarele, planete… Toate acestea, alături de alte detalii interesante fac din această colecție una care să te inspire, să îți ofere liniște și să îți amintească de faptul că femeile visătoare ajung departe!

Din colecția Anekke Universe Spirit doresc să îți recomand două genți minunate! Acestea se potrivesc la diverse ocazii și sunt foarte frumoase.

Etui Anekke Universe Spirit

Prima gentuță pe care ți-o recomand este una micuță. Acest etui pe negru și cu motivele cerului este elegant și micuț. E perfect pentru orice anotimp și ocazie. Îl recomand chiar și pentru un eveniment elegant deoarece etuiul are un aspect misterios, pentru o seară petrecută în rochia ta preferată.

Îmi place că poți ține la îndemână câteva esențiale precum telefonul mobil, carduri, bani, chei, miniaturi de machiaj etc. Este ușor iar lanțul destul de lung argintiu îi conferă, alături de broderiile sidefate, acel aspect dichisit.

Geantă de umăr Anekke Universe Spirit

A doua recomandare pentru tine este o geantă mai încăpătoare desigur. Se știe că femeile cară destul de multe lucruri după ele. Ocazional mai cară și din obiectele bărbaților pentru a-i ajuta. 😂 Ce mi-a plăcut mult la această geantă este faptul că e încăpătoare, dar nu este grea.

Multe genți de acest tip au o greutate considerabilă chiar dacă sunt goale. Încep să apreciez mult ca gențile mele să nu aibă kilograme întregi atunci când sunt umplute. Cu toate că are și un breloc interesant într-o parte, nici astfel nu am simțit gretatea genții Anekke.

Și acest accesoriu este brodat frumos cu modele celeste și texte inspiraționale: “flow with your phases”. Geanta mi se pare frumoasă pentru serile de vară când soarele apune și va face broderiile să strălucească frumos. Fiind într-o culoare închisă desigur că va fi indispensabilă și în celelalte anotimpuri!

Interiorul ambelor genți este realizat dintr-un material care ține la “tăvăleală”. Culorile și printul pictural vor fi perfecte pentru orice femeie și dacă vei murdări geanta un pic nu va fi așa vizibil.  E o plăcere să-ți deschizi geanta și să vezi o cu totul altă lume în interior. Povestea de la exterior e una, la interior se continuă. 😍

Pentru toate fetele și femeile visătoare, nu uitați că pulsul Universului este în voi, voi sunteți Universul (după cum zice și Anekke pe blogul ei). 💫💫 Inspirată de Anekke cu fiecare piesă deosebită din colecția Universe, voi continua să fiu la fel de visătoare ca până acum, sau poate chiar mai mult. Uneori uităm de visele noastre și avem nevoie de un imic impuls pentru a ne aminti de ele.

Ce preferi? O gentuță mică tip etui sau o geantă mai mare? În ce situații folosești fiecare geantă? 😘

bookidz genti anekke unvierse etui pentru fete si femei visatoare constanta plaja marea neagra romania