Natura este locul unde mai toți ajungem să ne refugiem pentru a ne umple de energie și o stare de bine. Grija pentru natură e importantă iar faptul că am descoperit colecția Anekke Nature pe site-ul Bookidz m-a făcut să rămân impresionată! Brandul Anekke îmi place de foarte mult timp și nu știam că ei pun accent și pe ajutarea mediului înconjurător. În acest sens, ei s-au gândit să creeze o colecție care e inspirată din natură și care e realizată din multe materiale reciclate.

💖🎁 Cod SIMO21 pentru o reducere de 10% la orice comandă pe site (inclusiv la produsele deja reduse)

De ce să îți iei o geantă sau rucsac Anekke Nature?

  • protejezi natura: gama Anekke Nature este realizată în proporție de 70% din materiale reciclate;
  • culori plăcute: modelele sunt deosebite, inspirate din culorile naturii;
  • ești mereu în trend: vei avea o geantă specială, cool cu care vei ieși în evidență;
  • rezistă în timp: geanta mea e și ușoară și pare rezistentă la ploaie și murdărie așa că are un mare plus!
  • bine compartimentate: multe buzunare utile pentru a-ți organiza mai bine geanta;
  • versatile: stilul și nuanțele genților Anekke Nature îți permit să o porți la diverse ținute. În acest mod vei putea folosi gențile Anekke mulți ani la rând și se vor potrivi într-o gamă largă de outfituri: sport, girly, casual, mai elegante, feminine.
  • două moduri de a le purta: versatilitatea genților Nature atinge și un alt capitol. Poți purta geanta Anekke cu fața sau cu spatele, ambele fețe fiind interesante. Alegi un bleomarin mai cuminte sau o  pată de culori ale pământului pentru a ieși în evidență.
  • două mânere detașabile: poți purta geanta în varianta poștaș, să o ții în mână sau pe umăr. Orice stil ți se potrivește îl poți aplica cu această geantă deoarece are două curele detașabile. Acestea au modele tare interesante și nemaiîntâlnite la alte genți!
  • potrivită pentru orice anotimp.

Pentru a-mi completa outfitul mai rozaliu, m-am asortat și cu eșarfa Anekke Avocado care are nuanțe blânde și e perfectă mai ales pentru zilele de vară. În colecția de vară Anekke am văzut mai multe eșarfe foarte frumoase, lucrate minuțios, cu printuri potrivite pentru toate gusturile.

Când vine vorba de stil vestimentar, îmi place să mă inspir și din trenduri, dar cred că e important să ne orientăm spre ceea ce ne reprezintă cu adevărat. Brandul Anekke m-a atras demult și acum a devenit un brand de suflet deoarece mă descrie foarte frumos: accesorii aparte care te fac să visezi și care te inspiră încontinuu să fii cât mai creativă! O idee minunată de cadou pentru adolescente, fetițe elegante și femei care visează cu ochii deschiși!

Tu ce părere ai despre gențile care sunt realizate cu materiale reciclate? Ai una sau ți-ai dori să descoperi colecția Anekke Nature de pe Bookidz? 😘