life care lotiune protectie solara copii spray insecte crema calmanta menta iritatii arsuri

Pregătirile pentru concedii sunt în toi, unii dintre voi deja ați avut city break-uri, alții faceți planuri pentru vacanța de vară când puteți să vă relaxați și să eliminați din stresul acumulat în ultimul an. Pentru o vacanță reușită, este important să ai în bagaj tot ceea ce trebuie, pornind de la haine și accesorii și ajungând până la produsele importante pentru îngrijirea pielii.

Expunerea pielii pe timp de vară este mult mai mare față de celelalte anotimpuri așa că acum cantitatea de SPF pe care o folosim nu va fi doar pe față ci și pe restul corpului. Fie că ești la munte sau la mare, protecția pielii nu trebuie neglijată. De aceea am pentru tine 3 recomandări de produse pentru a avea grijă de pielea ta în diverse situații:

1. Emulsie cu SPF cu protecție UVA și UVB pentru adulți și copii

Primul pas pe care îl faci în mod normal este să îți hidratezi pielea feței dimineața și seara iar pielea corpului după fiecare duș sau baie. Înainte de a ieși din casă, asigură-te că aplici o loțiune sau cremă cu SPF atât pe față cât și pe toate zonele expuse: mâini, picioare, decolteu etc. Emulsiile și cremele cu protecție SPF trebuie aplicate la o perioadă de timp, dacă ele nu sunt rezistente la apă.

Dacă mergi la plajă sau la piscină, ai nevoie de un ajutor special: Pachetul pentru protecțiesolară, adulți și copii,cu ulei de argan BIOLife Care® protejeză pielea de radiațiile solare. Emulsiile sunt îmbogățite cu ulei argan BIO, bogat în acizi grași esențiali Omega-3 și Omega-6, care reduc roșeața și nu permit razelor ultraviolete să atace derma.

Razele UVA îmbătrânesc pielea prematur, iar cele UVB provoacă arsuri așa că protecția pielii încă de la cele mai fragede vârste este importantă.

Pachetul conține:

>> Emulsie de plaja, cu ulei de argan BIO, Life Care®, SPF 25
>> Emulsie de plaja, Kinder, cu ulei de argan BIO, Life Care®, SPF 50

2. Calmarea pielii după expunere îndelungată la soare

Atunci când petreci destul de mult timp la plajă sau cu orice activitate, pielea s-ar putea să se înroșească. Aplicarea unei creme calmante este ceea ce trebuie să faci imediat după curățarea pielii delicat.

Pachet pentru calmarea si protectia pielii, cu menta BIO si citronela, Life Care® este recomandarea ideală pentru zilele de concediu. Acesta conține un gel pentru calmearea iritațiilor cu mentă pe care vi-l recomand cu mare drag. Eu îl folosesc de mai bine de un an și este ideal pentru relaxarea pielii și chiar pentru un masaj. Cantitatea mare de produs o să te ajute pentru toată familia!

3. Protecție anti insecte

Ca să te ferești și de insectele neplăcute de sezon și de înțepăturile lor care provoacă probleme la nivelul pielii, un spray special nu trebuie să-ți lipsească din geantă. Spray-ul anti insecte, Protekt Spray, cu citronela şi plante BIO, Life Care® este un spray împotriva insectelor, care previne înţepăturile şi calmează pielea sensibilă după înţepături. Are un miros plăcut și ține insectele la distanță.

Folosesc de foarte mulți ani produsele Life Care și mereu m-au ajutat. Ingredientele naturale, extractele din plante, sunt cele care m-au convins să folosesc în continuare aceste produse. Sunt de ajutor și chiar își fac treaba așa că sunt nelipsite din casă și toată familia le folosește.

Alege să te bucuri de vacanța de vară într-un mod sănătos și lipsit de griji. Cu produsele perfecte la îndemână, ai grijă de pielea ta într-un mod cât mai natural și eviți probleme serioase care pot interveni la nivelul pielii. Astfel poți povesti celor dragi numai experiențe frumoase din concediu!