modele adidasi tenisi tenesi papuci dama platforma talpa inalta la moda trend moxo

A trecut aproape o săptămână de la sărbătoarea de Paște și nici nu știu unde au zburat zilele, ca de obicei! Din fericire în acest an Paștele a fost cu temperaturi ridicate pe litoral așa că ne-am putut bucura de 2 zile frumoase în natură. Eu și mama mea ne înnoisem colecția de pantofi cu o serie de perechi noi comandate pe site-ul Moxo.ro. Încălțămintea este la modă și se potrivește de minune pentru zilele mai calde și pentru escapadele din weekenduri.

Plimbare la Neptun

Dorind să mai schimbăm peisajul, luni am ajuns până la Lacul cu Nuferi de la Neptun. Când e vremea bună mai ajungem din când acolo și ne relaxăm în natură. Este o zonă frumoasă pe unde poți merge destul de mult, atât în jurul lacurilor, prin pădure, dar și pe lângă mare.

Îmi place mult pădurea de la Neptun și pentru plimbare am zis să mă încalț cu adidașii roz noi. Eu iubesc adidașii așa că nu puteam să nu-mi iau și o pereche pe roz, deoarece nu aveam nimic în această nuanță.

Sunt la modă acum modelele de adidași damă cu talpa mai înaltă. Trebuie să recunosc că în multe outfituri acest tip de adidași feminini arată foarte bine. Pentru mine acești adidași mă ajută să par și mai înaltă, eu fiind micuță de statură.

În cazul meu, outfitul de relaxare a fost unul colorat, în nuanțe pale de violet, bleo, roz și niște alb. Îmi place mult acest look lejer, în stil mai vechi și cu tentă de flower power.

Mama mea s-a bucurat de plimbarea ei având alături niște teniși simpatici, niște teneși colorați foarte frumoși și comozi. I-a fost destul de greu să aleagă doar un model de pe Moxo.ro, dar s-a abținut. În schimb, și-a luat la reducere și o pereche de sandale stil papuci care sunt perfecți pentru zilele calde care urmează.

Am fost fericită că am avut noroc de vreme bună în weekend și luni pentru că am putut să stăm la aer curat după ce o perioadă nu prea reușisem. Ploaia ne-a ocolit cu toate că au mai apărut și nori din când în când.

Se pare că în această primăvară (care pare vară în unele zile) am reușit în familie să ne înnoim cu teneși frumoși și cu adidași în trend. Sincer, am destul de multe perechi de încălțăminte iar curând vreau să le iau la mână, să le curăț, sortez și să văd cam ce mi-ar mai trebui. Teneși colorați nu prea am așa că aș vrea măcar o pereche care să-mi completeze ținutele din zilele călduroase. Cel mai des mă veți vedea încălțată cu adidași și teneși așa că pe acestea mă bazez. 🤣

Plimbările sunt foarte importante și nu ar trebui să neglijăm apropierea noastră de natură. Voi cum ați petrecut în zilele libere? Ați ieșit la plimbare? 😘

modele adidasi tenisi tenesi papuci dama platforma talpa inalta la moda trend moxo

modele adidasi tenisi tenesi papuci dama platforma talpa inalta la moda trend moxo

printre nori