vervory tratament acnee kit tea tree face wash tonic toner crema serum - 01

🥺 Acneea mereu pare să fie o problemă pentru tenul nostru, în adolescență fiind problemele cele mai mari. Cu toate acestea, înaintarea în vârstă nu înseamnă că acneea dispare total, uneori chiar este agresivă cauzele fiind multiple sau chiar nedescoperite.

Din fericire nu am probleme grave cu acneea, în liceu fiind perioada mai intensă pentru mine. 💖 Tenul meu e mai curat acum, dar tot am probleme cu coșurile și chiar și cu chisturile sebacee dureroase.

La mine pare să fie totul hormonal și am ceva tratamente pe planul acesta, dar pentru a potoli monstruleții vin și cu ajutor din exterior, mai ales înainte de perioada aceea a lunii și după. Controlul dermatologic și uneori chiar și la endocrilnolog, poate să ne ajute să aflăm cu ce probleme se confruntă organismul și implicit pielea noastră. În paralel cu acestea, o alimentație sănătoasă și produsele cosmetice ne pot ameliora mai mult sau mai puțin acneea.

🌟 Kitul Expert Anti Acnee de la Vervory conține ulei organic din arbore de ceai și acid salicilic. Arborele de ceai e renumit pentru proprietățile sale antimicrobiene. Am mai folosit produse cu arbore de ceai și m-au ajutat în perioadele cu probleme. Folosesc produsele Vervory cam când se apropie perioadele cu probleme și în tratarea coșurile mai apoi.

🤠 Serul este preferatul meu. Îmi place să-l aplic mai ales în zonele problematice.

🌟 Kitul conține: gel de curățare, loțiune tonică, cremă hidratantă și serum.

🌟 Produsele Vervory reglează uleiurile pielii, reduc inflamația, mărimea porilor, punctele negre, detoxifică, tratează și refac. Netestate pe animale, nu conțin alcool, parabeni, ingrediente de origine animală, SLS, SLeS, ALS, ulei de palmier, peroxid de benzoil, parfum / parfum sintetic, coloranți, PEG / Petrochimice, formaldehidă, DEA / TEA / ftalați, uree.

Sfaturi pentru un ten cât mai frumos

  • bea multe lichide (apa este baza);
  • mănâncă sănătos, echilibrat, variat: în unele situații diete fără lactoză, gluten etc. te pot ajuta, dar nu este o regulă. Depinde de organism, problemele tale și de recomandarea medicului;
  • rutina de curățare și îngrijire a tenului e importantă: dimineața și seara, elimină machiajul sau impuritățile de pe ten și aplică apoi produsele care ți se potrivesc;
  • aplică SPF dimineața, mai ales dacă produsele pe care le folosești sensibilizează tenul;
  • nu freca tenul cu prosopul, fii cât mai blând(ă) cu el;
  • nu stoarce coșurile, mai ales dacă tenul tău e sensibil. Eu sunt destul de norocoasă că nu prea am semne lăsate de acnee, dar uneori poți deteriora pielea ireversibil!
  • nu împărți produsele cosmetice sau de machiaj cu alte persoane. În caz că este nevoie asigură-te că sunt dezinfectate sau că persoana nu a avut contact direct eu ele.
  • urmează tratamente specifice, periodic, în funcție de recomandarea dermatologului;
  • elimină cât de mult poți cauzele care provoacă stres – stresul provoacă schimbări hormonale așa că monstruleții de pe față abia așteaptă să apară.

Tu ai probleme cu acneea? Ai folosit produse cu tea tree? 🤗

vervory tratament acnee kit tea tree face wash tonic toner crema serum