Zilele de sărbătoare a Paștelui au fost foarte liniștite la mine, lucru care mă bucură mult. Se pare că am avut mare noroc și cu vremea care a fost exagerat de caldă prin comparație cu cea din zilele anterioare.

Acest lucru a fost prilejul potrivit pentru câteva plimbări line alături de familie. Cu ocazia asta eu și mama mea am scos la plimbare noile noastre încălțări luate de pe site-ul iArena, un site de care am tot auzit și care am descoperit că are încălțăminte la modă și pentru toate gusturile.

🌼 Încălțăminte femei veselă și confortabilă

Cei care mă cunosc știu că am destul de mare grijă de încălțămintea și hainele mele. De aceea îmi rezistă destul de mult timp așa că mă pot bucura de mai multe modele de încălțăminte din colecția mea, pot avea varietate pentru fiecare outfit.

Cu toate acestea nu prea mai aveam mulți teniși damă iar acum am găsit o pereche care am simțit că mi se potrivește foarte mult. Modelul meu este cu o talpă mai înaltă, lucru care e perfect pentru fetele minione. Acești teniși înalți damă sunt și foarte comozi la mers, nu mă bat deloc și culoarea lor veselă, un portocaliu plăcut, îi face perfecți pentru primăvară și vară. Iar detaliul drăguț cu margaretă simt că îi face și un pic jucăuși!

🌼 Adidași damă la modă, cu talpă înaltă

Mamei mele i-am luat o pereche de adidași în vogă, într-un model care îmi place și mie foarte mult. Adidașii sunt pe roz și au un model grungy cu argintiu și cu negru. La spate sunt decorați foarte interesant cu un șnur.

Pentru că perioada asta se poartă mult încălțămintea cu platformă, talpă înaltă, am zis să ne înnoim și noi cu ceva care e în trend. Am făcut amândouă niște alegeri foarte bune și chiar am fost mulțumite de confortul adidașilor și tenișilor. Ca să fie fericită mama mea, am surprins-o și cu o pereche de teniși roz care vor merge de minune pentru plimbările de vară când vremea e mai caldă.

Dacă sunteți și voi în căutare de încălțăminte nouă, la modă, puteți să aruncați un ochi pe iArena. Am observat că au destul de multe modele din care să alegeți, atât  iar numerele variază. Tenișii mei sunt numărul 36 și mi se potrivesc foarte bine așa că numerele am simțit că se potrivesc. Aveți pe site și un ghid al mărimilor așa că puteți măsura piciorul ca să știți mai bine ce mărime vi se potrivește.

Voi faceți cumpărături de încălțăminte la modă pentru această perioadă? 😘 Cum vi se par modelele alese de noi?