sweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose

Dulciurile sunt un punct slab pentru mulți dintre noi, mai ales pentru copii. Consumul de zahăr în cantități prea mari este dăunător indiferent de vârsta pe care o avem. Cu toate acestea la copii se pot vedea deseori primele dereglări ale sănătății care apar din cauza unei cantități de zahăr necontrolate.

Cum putem să satisfacem pofta de dulce a copiilor?

O întrebare care pare dificilă, dar are un răspuns simplu. Totul este să îți dorești ca tu si piciul familiei să fiți sănătoși prin reducerea consumului de zahăr. Acest lucru se poate face cu ușurință, prin înlocuirea zahărului cu o alternativă dulce sănătoasă.

sweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose dulcisor indulcitor cocos stevie gem pere catina

Sweeteria vine în ajutor cu o serie de îndulcitori naturali care te pot ajuta să prepari cele mai bune și sănătoase prăjituri de casă.

Care sunt îndulcitorii naturali pe care îi poți folosi?

  • îndulcitor cu extract din frunze de Stevie Rebaudiană: Dulcișor este un îndulcitor obținut din extract, de înaltă puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritol (obținut din porumb);
  • îndulcitor granulat din flori de cocos: din seva florilor de palmier de cocos (Cocos Nucifera) se obține un acest îndulcitor nerafinat, cu un ușor gust de caramel. Mie îmi place mult aroma acestui îndulcitor și îl folosesc la ceaiuri și cafea cel mai des;
  • îndulcitor nectar din agave: din seva fructului “pina” de Agava albastră se obține un îndulcitor nerafinat, cu un ușor gust de caramel;
  • îndulcitor din scoarță de mesteacăn: din coaja mesteacanului finlandez se obține un îndulcitor natural cu un gust ușor răcoritor, ce are jumătate din caloriile zaharului și indice glicemic redus.

Ouă de ciocolată delicioase pentru 1 iunie

1 iunie se apropie cu pași repezi așa că am pentru voi o primă idee de dar pentru picii cuminți (și pentru cei neastâmpărați). 👀🍫 Ouăle din ciocolată de la Sweeteria sunt o opțiune simpatică și sănătoasă pentru cei mici.

Aceste ouă din ciocolată le găsiți în trei variante: din ciocolată albă cu trandafir, cu ciocolată amăruie, și cu ciocolată cu lapte. Acestea sunt îndulcite natural din Stevie, au zero calorii, sau sunt îndulcite cu agave. Nu conțin gluten, coloranți sau conservanți.

Desigur că mai sunt și alte delicii interesante pentru cei mici, precum ar fi gemurile sau tabletele cu ciocolată. Eu am încercat gemul de pere și cătină îndulcit cu green sugar și ciocolata cu lapte și caramel sărat îndulcită cu agave. Ambele sunt delicioase și găsiți multe dulciuri fără zahăr pe site la Sweeteria.

Brioșe cu picături de ciocolată

Cea de a doua recomandare de dulce sănătos este ceva pregătit în casă, folosind îndulcitor Sweeteria și picături din ciocolată amăruie, termostabilă. Aceste picături din ciocolată sunt ușor de folosit și te ajută în prepararea de dulciuri diverse: cookies, înghețată, checuri, brioșe și multe altele!

Noi am pregătit în acest weekend brioșe cu nectarine și picături termostabile din ciocolată. Le-am îndulcit cu dulcișor, îndulcitorul cu extract din stevie. Au ieșit tare bune și de aceea am pus la cuptor și checuri cu banane și picături termosabile.

Brioșele sunt atractive pentru cei mici, mai ales dacă le ornați cu fructe colorate, picături de ciocolată și, de ce nu, cu un ambalaj plin de veselie! Vă recomand cu drag să le pregătiți copiilor cât de des posibil, dulciuri pregătite în casă de acest tip și să le explicați de ce consumul de zahăr trebuie redus pentru sănătatea lor.

Cum vi se par brioșele și ouăle de ciocolată pentru copii? Tu folosești o alternativă pentru a înlocui zahărul în alimentația copiilor sau a ta?

sweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose dulcisor indulcitor cocos stevie picaturi termostabilesweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose dulcisor indulcitor cocos stevie picaturi termostabile sweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose dulcisor indulcitor cocos stevie picaturi termostabile sweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose dulcisor indulcitor cocos stevie picaturi termostabile sweeteria ziua copilului iunie cadouri oua ciocolata dulciuri sanatoase fara zahar briose dulcisor indulcitor cocos stevie picaturi termostabile