trendhim geanta laptop barbati panza cadou cadouri ziua barbatului tatalui

În a doua duminică a lunii mai se serbează ziua tatălui, iar cu această ocazie, împreună cu cei de la TrendHim, am zis să vă reamintim că și bărbații din viața noastră merită un cadou frumos și util! M-am gândit că din gama de genți bărbătești de la TrendHim, o geantă pentru laptop din pânză de la Delton Bags este o idee bună de dar pentru orice bărbat.

Cu toate că în ultimul an mulți dintre voi ați petrecut o grămadă de timp acasă împreună cu familiile voastre, acest lucru ar trebui să ne facă să fim și mai uniți și să apreciem mai mult clipele petrecute împreună cu cei dragi nouă. Haideți de această dată să îi serbăm pe bărbații din viața noastră!

Cum alegeți cadoul pentru un tată sau un iubit:

  • țineți cont de stilul său: orice bărbat are un stil personal așa că acest lucru vă va ușura alegerea cadoului. Cu toate acestea, încă e șansa să aveți probleme deoarece știm cât de greu pare uneori când căutăm darul ideal. 😂😳
  • întrebați subtil sau direct: când nu aveți idee și chiar doriți să faceți un cadou folositor, puteți discuta, mai pe ocolite sau direct. Astfel veți putea face un cadou perfect!
  • orientați-vă spre cadouri clasice: cadourile clasice potrivite bărbaților nu se vor demoda niciodată și de cele mai multe ori sunt și utile. Un ceas de mână, o geantă pentru laptop sau o geantă elegantă pentru birou, un portofel, o curea sau poate ochelari de soare. Orice ați alege sigur va fi apreciat.

Geanta pentru laptop pe care am ales-o eu este foarte încăpătoare, nu e grea, însă pe lângă statura mea minionă se poate vedea că este destul de măricică. Este o geantă zdravănă așa că dacă sunteți în căutare de o geantă bună, compartimentată și cu mult spațiu, aceasta e varianta potrivită. Găsiți pe site-ul TrendHim și modele mai slim dacă urmăriți ceva diferit.

De ce să faci cadou o geantă pentru laptop:

  • utilități multiple: o geantă pentru laptop va fi mereu apreciată de un bărbat (și de ce nu, și de o femeie)! Este un cadou atent și util care poate fi folosit pentru a merge la muncă, la plimbare și chiar la cumpărături.
  • încăpătoare și compartimentată: modelul acestei genți de pe TrendHim este foarte încăpător. Este plin de buzunare și compartimente care ajută la sortarea lucrurilor folosite de la o zi la alta: aparatură electronică portabilă (laptop, tabletă, telefon, aparat foto etc.), cărți, agende, pixuri, carduri și multe altele.
  • materiale de calitate și design simplu: geanta este realizată din pânză și alte materiale rezistente. Designul este foarte frumos, combinația de gri închis și maro se potrivește oricărui bărbat și poate fi purtată la diverse outfituri: atât cele office, cât și ținute mai sportive.
  • cadou de actualitate pentru orice bărbat.

Indiferent de ocazie, și bărbații din viața noastră merită să fie răsfățați. De ce să nu îi surprindem cu o atenție frumoasă care îi va ajuta? Alegeți și voi să le oferiți un zâmbet celor din jur atunci când aveți ocazia!

Tu oferi daruri bărbaților din viața ta? Crezi că o geantă de laptop este un cadou util? 😀