notino skincare accessories accesorii pentru ingrijirea tenului piatra gua sha crystallove face roller facial quartz roz

Îngrijirea tenului a devenit pentru mine ca un ritual de relaxare. În timp ce am grijă de tenul meu simt că mă liniștesc, mă destresez și mă concentrez mai mult pe corpul meu. Este necesar să știm cum să trăim împreună cu propria noastră persoană și să avem clipe de calm și meditație. Pentru mine ritualul de skincare a ajuns să însemne câteva minute de plăcere și îți recomand și ție să faci la fel.

Pentru a avea parte de un ritual complet, folosesc și câteva accesorii de skincare care îmi fac procesul mai plăcut. Cel mai des folosesc un roller facial din cuartz roz acesta având calități benefice pentru ten: îmbunătățește circulația, ajută la drenarea limfei, scapi de efectul de față umflată. Mișcările acestui roller mă ajută să am pielea mai luminoasă și chiar să scap de unele dureri de cap.

Piatra Gua Sha este mai nou adăugată la mine în rutină. A mea e realizată din ametist și e de la brandul Crystallove care m-a cucerit cu produsele sale și design. Piatra de gua sha seamănă cumva cu rollerul facial, dar are o suprafață mai largă de acoperire a zonei pe care mă concentrez atunci când realizez rutina de îngrijire facială.

Un alt accesoriu care este la modă și lăudat este derma roller care pare să acționeze mai spre interiorul pielii. Majoritatea derma rollerelor au niște mini ace care ajută pielea să își păstreze tinerețea. Ajută la tratamentul cicatricilor, hiperpigmentării, reduce ridurile si liniile fine. Spre deosebire de celelalte accesorii, un derma roller se folosește mult mai rar (de exemplu, la 2 săptămâni).

notino skincare accessories accesorii pentru ingrijirea tenului piatra gua sha face roller facial crystallove quartz roz carte clubul clepsidrelor lumanare scenteria

Cum să ai grijă de aceste accesorii și cum se folosesc

  • curăță-le înainte și după ce le folosești. Igiena este importantă când vine vorba de tenul nostru.
  • folosește-le doar tu: e important să nu împarți aceste accesorii cu alte persoane pentru a evita răspândirea microbilor. În caz că e nevoie, le poți dezinfecta cu spirt sau altă soluție specială.
  • încarcă-le cu energie solară: ca să aibă mai mult efect, pietrele de ametist sau cuartz roz pot fi încărcate pentru câteva minute în lumina naturală a soarelui. Poți folosi și bețișoare parfumate pentru a încărca aceste accesorii speciale, oferindu-le efectul de grounding (împământare, apropiere de natură).
  • utilizarea lor în frumusețe: aplică pe tenul curat produsele preferate de îngrijire (de obicei un ulei sau o cremă, sau chiar ambele). Cu mișcări line, de jos în sus, vei ajuta produsele să intre în ten cu ajutorul unui roller cuartz sau cu piatra gua sha.
  • utilizarea lor pentru sănătate: eu folosesc aceste accesorii și atunci când am dureri de cap, masând zona tâmplelor și a frunții. Deseori mă ajută acest proces.
  • bonus: pune accesoriile la frigider pentru 30-60 de minute. Efectul răcoritor din timpul masajului va fi o mai mare plăcere iar fața ta va fi mult mai luminoasă și suplă, căpătând un efect de odihnă.

Eu sunt foarte încântată de aceste accesorii și le folosesc cu mare drag. Rolerul facial este cel pe care l-am descoperit acum mai bine de un an iar recent am început să folosesc și piatra gua sha. Ambele îmi plac foarte mult și simt că își fac bine treaba.

Ce accesorii folosești pentru îngrijirea tenului? 😘

notino skincare accessories accesorii pentru ingrijirea tenului piatra gua sha crystallove face roller facial quartz roz