aspect romantic feminin dormitor tablouri poster store rame postere decor casa

Odată cu venirea primăverii, cu vremea mai caldă și cu lumina soarelui care îmi oferă mai multă energie, m-am gândit să fac o serie de modificări în decorul casei iar în ajutor mi-au venit tablourile faine create pe site-ul Poster Store. Am găsit mai multe rame faine și o grămadă de postere potrivite pentru toate gusturile. Eu m-am orientat spre mai multe tematici și modele, iar printre preferatele mele se numără 2 modele din categoria Postere Natură.

💖 Cu această ocazie, vă anunț că am pentru voi și un COD de REDUCERE*: blogsecretelesimonei35

* Oferă 35% reducere la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection).
* Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Valabil din 30 aprilie până în 30 mai.

Un nou anotimp, un nou decor pentru acasă

Au fost o serie de motive pentru care am decis să fac schimbări în casă și, cu pași mărunți, casa începe să prindă contur, să fie și mai mult pe placul nostru.

După curățenia de primăvară (de care încă ne mai ocupăm), decorul casei e foarte important: locuința voastră va căpăta din nou viață!

Există foarte multe elemente ce pot ajuta pentru a decora casa, dar printre cele mai cunoscute se numără tablourile. Am descoperit niște tablouri foarte frumoase pe site-ul Poster Store și mi-am comandat și eu câteva.

Fiind încântată de aspectul lor, vreau să vă ofer și vouă câteva idei de decor a dormitorului, astfel încât zona aceasta a casei să vă ofere liniștea de care aveți nevoie.

🌸 Cum alegeți tablourile potrivite pentru dormitor?

  • orientați-vă spre o tematică de culori și apoi creați propria voastră galerie!
  • imaginile cu natură sunt foarte relaxante, dar puteți alege orice vă reprezintă;
  • agățați mai multe tablouri pe un singur perete (ca un colaj, toate concentrate într-o zonă) sau răspândiți-le prin cameră după bunul plac;
  • dacă nu vreți să găuriți pereții, fiți inventivi: puneți tablouri pe pervazul geamului, pe mobilier sau chiar pe jos (recomand asta pentru tablourile mai mari);

La Poster Store găsiți o gamă faină de postere și rame cu design scandinav trendy. Prețurile accesibile, sunt organizate pe categorii. Aveți o listă largă de afișe din care să alegeți, în funcție de preferințele voastre sau de galeria pe care doriți să o creați.

aspect romantic feminin dormitor tablouri poster store rame postere decor casa

🌸 Ce poveste am creat în dormitorul meu?

Eu m-am orientat mai mult spre un vibe relaxant care înglobează firea mea visătoare: o balerină care dansează, o fată ascunsă printre flori, trenul de la Hogwarts înconjurat de mult verde, de natură, conturul unei fete și Audrey Hepburn, o actriță cu care sunt deseori asemănată.

Am combinat aceste tablouri și sunt tare mulțumită de rezultatul final. Mi-am ales 2 rame din lemn alb, o ramă arămie și una argintie. M-am gândit cum se vor potrivi nuanțele ramelor cu posterele mele preferate și se pare că totul a ieșit minunat!

🌸 De ce să comandați afișe și rame de la Poster Store?

Mi-a plăcut mult faptul că pe site-ul Poster Store găsești afișe noi în fiecare marți și am descoperit că din când în când au și oferte, așa că sigur veți găsi ceva frumos cu bugetul pe care îl aveți. Posterele sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate produsă în mod sustenabil iar ramele sunt de mai multe feluri (suport pentru postere, lemn alb, lemn de nuc, lemn negru, rame argintii, rame arămii etc.).

Răsfoind categoriile de pe site, devii mai inspirat și acest lucru cred că este foarte util pentru noi în aceste momente. Creativitatea ne permite să ne redescoperim și să ne facem căminele cât mai confortabile.

Dacă și tu ești iubitor al unui design interior plăcut și vrei să faci o schimbare în casa ta, îți recomand cu mare drag să îți creezi câteva tablouri care vor vorbi de la sine despre personalitatea ta.

Voi aveți tablouri acasă? Vă plac posterele pe care mi le-am ales și cum am decorat dormitorul? Voi ce tipuri de afișe ați alege? 😘

aspect romantic feminin dormitor tablouri poster store rame postere decor casaaspect romantic feminin dormitor tablouri poster store rame postere decor casa