sandale pantofi giulio piele incaltaminte romaneasca calitate

Primăvara se lasă mereu așteptată, dar nu este nicio problemă: noi tot e bine să ne pregătim pentru zilele mai călduroase. Când se schimbă anotimpul, pregătim garderoba pentru zilele calde și alegem încălțămintea care ne va însoți primăvara și vara.

Fiecare femeie trebuie să aibă în colecția de pantofi și niște sandale versatile. Am descoperit foarte multe modele frumoase pe site-ul celor de la Giulio, brand de pantofi damă din piele născut în 1992 în România (aproape de anul când m-am născut eu, wow!!)!

Cum alegi o pereche de sandale dama ?

Pentru a avea în colecția ta sandalele care te reprezintă, trebuie să ții cont de câteva criterii. Desigur că multe modele sunt foarte frumoase și interesante, dar cum le alegi pe cele care ți se potrivesc? Ce anume trebuie să ai în evidență?

  • înălțimea tocului: dacă ai probleme de sănătate ale coloanei sau pur și simplu nu ești obișnuită să mergi “la înălțime”, alege o pereche de sandale cu tocul mediu sau foarte jos. Există multe modele care se potrivesc pentru preferințele tale.
  • lățimea tocului: și acest criteriu este foarte important. Un toc mai lat e mai sigur și mai comod. Dacă alegi un toc mai subțire sau chiar unul cui, trebuie să ai un pic de antrenament pentru a merge cu sandalele.
  • culoarea: în funcție de garderoba ta sau de ocazia unde dorești să porți sandalele, poți să alegi și culoarea lor. Negru este elegant, se poate potrivi de minune pentru ieșirile de seară sau pentru un eveniment. Culorile deschise sunt ideale pentru anotimpurile mai calde, iar nuanțele sidefate (argintiu, auriu) sunt și ele potrivite pentru primăvară și vară.
  • modelul: există o varietate de modele sandalicești! Cu mai puține sau mai multe barete, închise sau deschise la spate, cu inserții diverse, modele mai geometrice etc. Modelul trebuie ales în funcție de forma piciorului, de înălțimea și greutatea corpului și de alte preferințe personale. Sandalele corect alese te pot face mai înaltă fără a-ți tăia din lungimea piciorului. Fii atentă și la zonele unde te-ar putea roade încălțămintea în funcție de cum este piciorul tău.

Eu mi-am luat o pereche de sandale Giulio de damă foarte frumoase. Eu nu sunt obișnuită să merg pe tocuri așa că am ales niște sandale cu un toc de înălțime medie. Tocul este lat așa că pot călca cu încredere atunci când merg.

Sandalele sunt foarte frumoase, au niște barete dispuse în X iar nuanța lor aurie e potrivită pentru zilele calde. Această pereche de încălțăminte este comodă și sunt mulțumită de ele.

Mi-am găsit și o pereche de pantofi office pe o nuanță de roz pudrat care sunt și ei superbi! Fundița decorativă le oferă eleganță și chiar e un detaliu aparte. La fel ca și la sandale, mi-am ales tot un toc gros, de această dată un pic mai înalt. Și acești pantofi sunt foarte comozi mai ales după ce îi porți o vreme pentru ca pielea să se muleze un pic în funcție de picior.

Ce îmi place la sandalele și pantofii Giulio?

  • multe modele elegante, feminine, la modă;
  • mărimile sunt variate, începând de la numere de 33/34, lucru care m-a bucurat foarte mult, eu având un picior micuț (sandalele sunt 35, pantofii 34);
  • produse de calitate lucrate din piele;
  • produse românești;
  • prețuri bune.

Fiecare femeie are nevoie de măcar câte o pereche de sandale și de pantofi frumoși. Sunt momente în care a fi feminină și elegantă nu e musai o obligație ci o plăcere. Sper să găsiți și voi încălțămintea în care să vă simțiți bine și care să vă poarte prin multe amintiri. 😊

Tu alegi încălțăminte românească de calitate? Îți găsești ușor sandale potrivite pentru piciorul tău? 😘