pregatirea dormitorului pentru primavara cu o lenjerie mov vesela din bumbac lenjerii deosebite majoli ranforce prosop fibre bambus xxl

Primăvara s-a resimțit mai bine în câteva orașe din țară, dar în Constanța vremea a fost mai rece. Cu toate acestea, zilele mai calde sunt prezente și la mare, chiar dacă nu sunt cele mai mari temperaturi. Eu nu am mai stat pe gânduri și odată cu luna lui aprilie am zis să comand pe site-ul Lenjerii Deosebite câteva noutăți care să-mi pregătească locuința pentru zilele frumoase de primăvară.

Alege o lenjerie veselă, într-o culoare care-ți transmite pozitivitate și liniște

Lenjeria de pe pat mereu îmi schimbă aspectul dormitorului. Cred că e foarte important să alegi lenjeria în ton cu anotimpul, dar și cu preferințele tale personale. Din gama de lenjerii de pat ranforce 100 bumbac mi-am comandat o lenjerie minunată mov pe care v-o recomand din suflet!

Am ales-o împreună cu mama mea, cu toate că eu sunt iubitoare a culorii mov și sigur aș fi ales-o și de una singură. Modelul acestei lenjerii de pat mi se pare foarte interesant: este un model geometric care e colorat în degrade, pornind de la mov închis și terminându-se într-o nuanță de roz-lila.

Toate culorile sunt foarte frumoase, blânde pentru ochi și simt că-mi înveselesc mult camera, chiar și în zilele ploioase și mohorâte. Cu toate că de obicei nu îmi plac modelele prea încărcate, în acest caz degradeul nuanțelor mi se pare că echilibrează totul.

Decorează patul pe timp de zi cu un prosop frumos sau un pled

Am tot văzut că un pat aspectuos este decorat pe timp de zi (uneori și noaptea) cu un pled, o pătură sau un prosop mare, fiecare amplasat la terminația patului. Puteți găsi pe site, în categoria de prosoape de baie și un model foarte interesant de prosoape gigant!

Eu mi-am luat un prosop gigant din fibre de bambus. Este un model de 200 x 220 cm, dar găsiți și o variantă mai mică. Nuanța de verde mentă mi s-a părut foarte frumoasă, dar să știți că pe site aveau și tonuri de roz sau mov care erau la fel de faine!

Prosopul acesta xxl poate fi folosit pentru a te înveli, dar are și rol decorativ sau de protecție. Îl puteți pne chiar și pe canapea.

Dacă sunteți și voi fani ai lenjeriilor de pat colorate, vă recomand lenjerie de pat Bahar Home, Dantel, V1 pe care mi-am luat-o eu. Acum era și o ofertă, la fiecare lenjerie comandată, primeai o față de masă gratuit. Poate mai prindeți și voi oferta dacă vă grăbiți!

Decorarea casei are un rol terapeutic și din când în când e bine să facem schimbări minore, alte dăți schimbări majore, pentru a ne oferi minții și sufletului o resetare. Schimbările pot aduce multe beneficii pentru creier așa că atunci când trecem la alt anotimp e ideal să facem curățenie și să schimbăm ceva prin casă pentru a ne conecta mai bine cu prezentul.

Ce culori au lenjeriile voastre de pat preferate? 😘 Vă place acest model mov?

pregatirea dormitorului pentru primavara cu o lenjerie mov vesela din bumbac lenjerii deosebite majoli ranforce