aspirator thomas perfect air allergy pure curatenie filtrare apa recenzie

Curățenia de primăvară este o activitate de care-mi aduc aminte încă de când eram mică. Cu mici, cu mari, pregăteam casa pentru sărbătoarea de Paște și pentru venirea primăverii. Mie îmi place să fac curățenie și să organizez casa și de aceea la finalul curățeniei este plăcut să văd cum toate camerele sunt mai aranjate și respirabile.

Chiar dacă menții curățenia din casă, nu ai timp și energie să faci mereu curat în toate spațiile. Să nu mai vorbesc de curățarea covoarelor! De aceea e bine să ne ocupăm primăvara de o curățenie mai profundă (pe care să încercăm mai apoi să o menținem). Desigur că niște ajutoare speciale ne pot face treaba mai ușoară iar casa va fi mult mai curată!

Cum faci curățenie de primăvară ca la carte

Pentru o curățenie ca la carte, e bine să sortăm mai întâi tot ce avem prin casă, să donăm sau să aruncăm lucrurile ce nu mai sunt necesare.

 • pune accent pe a avea spații cât mai libere: în acest mod va fi foarte ușor să ne apucăm de curățenia propriu-zisă;
 • alocă-ți câteva zile pentru curățenie, nu trebuie să faci totul într-o zi;
 • pregătește-ți ajutoarele de nădejde: pe lângă produsele speciale de curățenie, un aspirator de încredere așa cum este aspiratorul Thomas Perfect Air Allergy Pure va face curățenia mai ușoară, în timp ce va elimina murdăria și alergenii din casă.

Un stil de viață mai sănătos cu aspiratorul Thomas

De ani buni am tot avut probleme cu alergiile. Faptul că apartamentul nostru este destul de aglomerat cu diverse (cărți, haine, încălțăminte etc.) face ca praful sau alți alergeni să se depună și mai mult. De-a lungul timpului am renunțat la o parte din covoare pentru a mai reduce ca praful să se adune, dar din cauza poluării nu avem cum să scăpăm pe deplin de el.

Am tot auzit de aspiratoarele cu filtrare prin apă așa că am fost foarte curioasă atunci când am descoperit modelele de la Thomas. Am fost plăcut surprinsă de aspiratorul pe care îl am de ceva timp și mă bucur că există soluții care să ne țină casa curată, făcând mediul în care locuim unul mai benefic pentru sănătatea noastră.

Avantajele unui aspirator special Thomas pentru alergii

 • sistem de filtrare prin apă: acest sistem este eficient și te ajută să cureți locuința mult mai bine. Te bucuri de o casă mai curată iar aerul este mult mai curat și proaspăt, lipsit de alergeni;
 • sistem de filtrare prin apă AQUA-PURE-FILTERBOX cu filtru de polen: dacă suferi de alergii, dorești să le previi sau locuiești într-un oraș cu grad mare de poluare, acest sistem de filtrare îți va asigura eliminarea alergenilor (praf, polen etc.);
 • Injector Wet-Jet: aerul aspirat e umidificat. În acest mod filtrarea se face mult mai bine.
 • putere de aspirare mare continuă: folosesc aspiratorul continuu fără ca filtrele să se înfunde. De asemenea am 3 trepte pentru puterea de aspirare + opțiunea Turbo.
 • buton cu funcții multiple: butonul de On/Off (Pornire/Oprire) se acționează cu ușurință. Ții apăsat câteva secunde iar aspiratorul pornește sau se oprește. Cu câte o singură apăsare de buton poți mai apoi să reglezi puterea de aspirare (cele 3 trepte disponibile și Turbo).
 • Filtru HEPA13 lavabil şi microfiltru
 • accesorii utile: perie de podea prevăzută cu comutator de picior pentru covoare şi podele dure, perie pentru saltea, perie pivotantă pentru mobilier, cap de aspirare pentru spaţii înguste cu lungimea de 16 cm;
 • Design compact, roţi cu rulare uşoară Easy-Drive: cu toate că aspiratorul e robust, roțile îți permit să-l manevrezi foarte ușor! E chiar o plăcere să aspiri în acest mod.
 • fabricat în Germania: se știe foarte bine că produsele germane sunt de calitate așa că vă recomand cu încredere acest aspirator.

Îmi place că pot folosi acest aspirator și pe gresie și pe covoare. Covoarele mereu adună mizerie, praf, acarieni, polen și sunt o sursă neplăcută pentru alergii. Cu aspiratorul care folosește filtrarea prin apă acum pot să am covoarele mult mai curate.

Recipientul cu apă este ușor de curățat și mi se pare ingenios conceput: dacă ai vărsat lichide pe podea poți folosi aspiratorul pentru a le colecta. După ce aspiri, apa murdară va fi aruncată la canalizare. La aspiratoarele clasice alergenii se răspândesc înapoi în atmosferă. La aspiratorul Thomas, acest lucru nu se mai întâmplă!

Consider că o casă curată te ajută să te bucuri de un stil de viață mai sănătos. Menține-ți casa curată, lipsită de alergeni și murdărie și bucură-te de un aer mai proaspăt și curat în locuința ta! Ai grijă de sănătatea ta și a familiei folosind un aspirator Thomas Perfect Air Allergy Pure.

Tu te ocupi de curățenia de primăvară din timp? Crezi că un aspirator Thomas cu sistem de filtrare prin apă ți-ar fi de ajutor? 🌸