notino paleta rude mad beauty sophx l'oreal nelipsite din colectia de machiaj paletele cu farduri colorate si iluminatoarele

Primăvara îmi amintește mereu să fiu mai colorată, fie că e vorba de îmbrăcămintea pe care o port, de aranjarea casei sau de un machiaj în multe culori. Zilele acestea mi-am mai aranjat un pic și machiajele pe care le am și m-am gândit că nu am reușit să le port atât de mult pe cât mi-aș dori. Așa că am zis să vă inspir și pe voi cu ceea ce nu-mi lipsește mie din colecția mea de machiaj pentru un makeup de primăvară reușit!

Prima pe listă este o paletă farduri, sau mai bine zis mai multe farduri pe care să le port prin rotație. Am mai multe tipuri de palete, unele sunt palete profesionale, altele sunt palete la prețuri bune, unele palete sunt mai jucăușe, altele un pic mai serioase.

Mă cunoașteți bine până acum și știți că am perioade când sunt tare jucăușă cu machiajele mele. Steluțe la ochi și culori vii care să ofere o stare de bine!

Printre paletele preferate cu farduri de pleoape se numără:

  • Minnie Mouse de la Mad Beauty – o paletă simpatică prin aspect, cu nuanțe sidefate în mare parte, nuanțe calde și jucăușe;
  • paleta The Roaring 20’s Neons de la Rude Cosmetics – primită cadou de la prietena mea, această paletă țipă a primăvară! V-o recomand cu mare drag! Are nuanțe vibrante, frumoase rău și la modă.
  • paleta The Roaring 20’s Carefree de la Rude Cosmetics – mi-am luat-o recent și sunt tare mulțumită de ea. La fel ca și cea anterior menționată, nuanțele sunt pigmentate. Preferatele mele sunt cele mai sidefate care au un aspect “ud” și oferă machiajului acel ceva care te face să sclipești!

Machiajul de primăvară e mereu continuar cu un iluminator frumos! Acum că soarele e mai sclipitor, chipul nostru va străluci mai frumos în momentul în care folosim iluminator. Sunt multe modele de iluminatoare pe care le puteți folosi.

Țineți cont de nuanța tenului pentru a putea potrivi și iluminatorul cât mai bine. În cazul meu, am un ten deschis la culoare și cu subton rece. Cel mai bine mă avantajează iluminatoarele ca șampania, cele cu tonuri mai luminoase.

Nu uit să ies din casă fără să aplic și un blush pe pomeți. Pentru acel sentiment de îmbujorare, folosesc mai mereu blushuri cu tonuri rozalii deoarece îmi plac cel mai mult! Cred că efectul blushului de a oferi un pic de naturalețe în obraji este în ton cu primăvara.

Fiecare anotimp are machiajul lui. Cu toate că mie-mi plac culorile în orice anotimp, un machiaj colorat, în nuanțe de roz, oranj, verde, bleo, albastru cred că se potrivește cel mai bine pentru zilele de primăvară.

Tu cum te machiezi în acest anotimp? Care sunt esențialele tale pentru makeupul de primăvară?