lenjerii deosebite lenjerie pat cuvertura fete perna model fluturi imprimeu primavara bumbac

Vă povesteam de curând că am început mici modificări prin casă, unul dintre motive fiind venirea primăverii! Recent am luat câteva lenjerii frumoase pentru pat iar printre ele se numără o lenjerie de pat dublu, din bumbac, care conține o cuvertură și două fețe de pernă. Am găsit și alte modele frumoase pe site-ul meu preferat Lenjerii Deosebite, dar aceasta m-a cucerit instant, eu fiind iubitoare de fluturași! 🦋

🦋 Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% ranforce, Bubba, cu fluturi

Natura a înviat în ultima lună iar acest lucru mă bucură, E foarte frumos să ieși din casă și să vezi copacii înfloriți, iarba verde și insectele plimbărețe. Cu toate acestea îmi place să includ și acasă elemente care să-mi amintească de natură.

Lenjeriile de pat mi se par o idee bună prin care transformi dormitorul într-o oază de relaxare. Imprimeul acesta cu fluturi pe mine m-a cucerit! Combinația de gri (o altă culoare care mă liniștește), verde și oranj e foarte frumoasă iar în acest mod pare că dormitorul prinde un pic de viață în timp ce îmi oferă clipe de liniște.

Dacă sunteți în căutate de lenjerii 3D bumbac 100% ranforce, vă îndemn să aruncați un ochi pe site-ul Lenjerii Deosebite. Pe lângă modelele minunate, mai puteți profita din când în când și de reduceri faine sau surprize (până pe 30 aprilie, primiți cadou o față de masă la orice lenjerie din categoria 3D bumbac).

Care sunt imprimeurile voastre preferate pentru cuverturile de pat? 😘

lenjerii deosebite lenjerie pat cuvertura fete perna model fluturi imprimeu primavara bumbac lenjerii deosebite lenjerie pat cuvertura fete perna model fluturi imprimeu primavara bumbac