rutina ingrijire piele ten uscat gama produse canabis ulei canepa nala crema maini masca cleanser balsam buze

Cosmeticele de la Nala au devenit de mai mult timp printre preferatele mele. Mi-a sosit acum ceva timp o gamă de care sunt tare entuziasmată! Gama cu ulei de canabis este potrivită pentru un ten uscat. Proprietățile de reparare, regenerare și hidratare intensă transformă tenul treptat, îl calmează și îl face tare fin la atingere!

💚 Produsele miros discret, nu-mi irită tenul (pentru moment) și sunt tare uimită de uleiul de față și de crema care efectiv m-au cucerit!

Ca Ambasador Nala am pentru tine un cod de reducere pentru comenzile tale: ❤ SIMONA15 ❤ 👉🏻 www.nala.ro

În continuare te invit să vezi cam care e noua mea rutină de îngrijire a tenului mai ales la final de zi. E o rutină destul de simplă iar tenul meu se simte bine cu aceste produse în acest moment.

Pasul 1: Cleanser

Curăț tenul bine cu cleanserul Nala cu ulei de cânepă. Acesta are un efect nițel fresh la final, un efect mentolat care lasă tenul răcoros. Nu este în topul cleanserelor mele, dar e destul de fain. Cred că pe timp de vară s-ar simți tenul tare bine.

Pasul 2: Masca mascială

Îmi place să aplic din când în când câte o mască pe ten. Cam de 2 ori pe săptămână aplic o mască care să-mi hidrateze tenul sau să îl liniștească. Acest model de la Nala este fain. După ce masca acționează cam 10 minute, spăl bine tenul. Pielea se simte foarte catifelată la atingere și e destul de hidratată.

Pasul 3: Ulei facial

Seara e momentul perfect ca să-mi fac rutina completă. Uleiul facial Nala cu cannabis nu-mi irită pielea, ci o calmează. Miroase plăcut și nu are textură lipicioasă. Se absoarbe destul de repede în piele și îmi place că îmi liniștește zonele mai iritate.

Pasul 4: Crema intens hidratantă

Crema facială este clar preferata mea din această gamă. Are o textură plăcută ca de balsam cremos. Miroase plăcut și la fel ca și uleiul, îmi calmează pielea. Hidratează bine și este o bază bună pentru machiaj. Este o cremă pe care o aplic și dimineața și seara. Nu uitați dimineața să folosiți și SPF mai ales când ieșiți afară.

Pasul 5: Balsam buze hidratant cu ulei de cânepă

De când mă știu am buzele cam uscate. De ceva ani folosesc balsamul de buze mult mai des și în această iarnă chiar am abuzat de aceste produse. Balsamul de buze de la Nala este din acela pe care îl aplici cu degetul. Se simte plăcut pe buze, le calmează și le hidratează, însă simt că se absoarbe destul de repede, fapt pentru care aplic des acest balsam (pentru mine nu e musai practic acest lucru, doar cât sunt la birou e ok). E posibil să am nevoie de ceva mai hidratant-uleios.

Pasul 6: Cremă mâini intens hidratantă

În ultimul an am simțit și o uscăciune la nivelul mâinilor din cauza dezinfectării mai dese. Am început, după mulți ani, să folosesc mai des crema pentru mâini. Modelele de la Nala mi se par faine și puteți alege ce vi se potrivește în funcție de ingrediente. Crema cu ulei de cânepă e faină și hidratează bine.

Din fericire tenul meu nu are probleme prea mari. Este mai uscat, uneori mai am probleme cu acneea, dar în rest e un ten destul de cuminte. Mai am probleme cu produsele ce conțin alcool sau anumite substanțe care-mi irită și ochii (reacții alergice) și de aceea evit multe produse care par ok la prima vedere, dar după vreo 2-3 utilizări observ că nu sunt pentru mine. Mă bucur că aceste produse de la Nala par ok, blânde cu tenul și zona ochilor.

Tu ai încercat gama cannabis de la Nala? Îmi recomanzi alte produse pentru îngrijirea tenului de la acest brand ce pune accent pe ingredientele naturale? 😘

rutina ingrijire piele ten uscat gama produse canabis ulei canepa nala crema maini masca cleanser balsam buze