Mereu mă încantă aromele delicioase de la Nala. Am descoperit produsele lor de mai mult timp și rețin că atunci când au deschis primul magazin din Constanța alte orașe nici măcar nu știau de aceste produse minunate!

Weekendul trecut m-am răsfățat cu o baie la care am folosit sarea de baie cu lavandă de Nala pe care am avut-o alături în ultima vreme. Are o aromă relaxantă și experiența băii devine imediat mult mai plăcută. ❤ Cel mai mult îmi plac bombele de baie Nala, dar îmi place să încerc și produse noi de la acest brand care pune accent pe ingrediente naturale în proporție de peste 90%.

produse noi pentru ingrijire si rasfat de la nala cosmetics

Un kit fain pentru îngrijirea tenului și corpului și pentru clipe de relaxare a sosit pentru mine de la cei de la Nala Cosmetics. Ce se găsea în cutie și poate v-ar atrage atenția:

🌟 cremă mâini concentrată regenerantă – numai bună pentru mâinile uscate din acest sezon. Are textură bogată și conține un mix de uleiuri: măsline, sunătoare, rapiță, ceară de albine, propolis, unt shea, vitamina E, lavandă. Cu mâinile uscate zi de zi ba de la frig, ba de la dezinfectantul folosit în exces, am început să termin cremele de mâini mult mai repede. 😳🤣 Înainte făceam colecție, acum am nevoie de mai multe. Cu ingrediente peste 97% această cremă va fi partenera mea o perioadă. 😍

🌟 exfoliantul facial cu semințe de kiwi, ulei măsline, ulei mușcată, infuzie ceai verde.

🌟 balsamul de buze și gelul de curățare cu ulei de cânepă – arome delicate, plăcute, pentru îngrijirea tenului.

🌟 ulei masaj senzual: relaxează corpul și nu pătează hainele. Se absoarbe repede în piele. Mix de portocală amară, lemn de trandafir, mușcată, avocado. Îmi plac mult masajele și cred că e important ca aproape zilnic să beneficiem de un mic masaj pentru a ne destresa după o zi lungă și pentru a ne relaxa mușchii care stau deseori solicitați (mai ales dacă lucrați la birou).

❓ Tu ai încercat produsele Nala? Ai vreun favorit? 🥳😘