recenzie lysaskin laboratoires xerolys emulsie fata corp piele foarte uscata sever

Pielea mea deseori a avut de suferit din diverse motive. În ultima vreme am simțit din nou uscăciunea pielii iar călcâiele mele au devenit mai sensibile și uscate și chiar s-au crăpat. Este o senzație neplăcută așa că am luat toate cremele la rând pentru a-mi oferi alinare și vindecare.

Noua gamă de la Lysaskin mi-a fost alături pentru a-mi hidrata pielea. Produsele Lysaskin sunt dezvoltate în granța și au mai multe proprietăți:
👉 hidratează pielea pe o perioadă lungă de timp;
👉 calmează pielea, reduce mâncărimea și pruritul;
👉 hrănește și limitează evaporarea apei din epidermă;
👉 reface filmul hidrolipidic natural al pielii.

💫 Xerolys5 este potrivită pentru o față și un corp uscate.
💫 Xerolys10 e ideală pentru pielea de pe corp care este foarte uscată.

Folosind aceste produse, apa din corp este ținută în epiderma pielii pentru mai mult timp, Lysaskin fiind ca un înveliș care acoperă pielea și care o protejează în timp ce îi oferă și hidratare.

Emulsiile miros frumos, au o aromă discretă, o textură lejeră și intră în piele relativ repede. Nu se aplică pe pielea iritată (în acele zone unde mai aveam coșuri sau unde m-am epilat recent am simțit că mă pișcă nițel, însă senzația e de moment). La final pielea se simte catifelată. Recipiencele cu dozator sunt foarte utile și te ajută la aplicarea produsului care este tip loțiune.

Tu te confrunți cu o piele uscată sau foarte uscată? 🤔

recenzie lysaskin laboratoires xerolys emulsie fata corp piele foarte uscata sever